ايسنا/ محمد علي شجاعي در جمع فعالان اقتصادي استان با اشاره به اينکه دولت در نبود اين امکان در استان به هيچ عنوان مقصر نيست، افزود: نبود صرافي در اين استان به علت بخش خصوصي ضعيف است که نتوانسته دور يکديگر جمع شود و شرايط اين امکان را براي خود فراهم کند.
وي ادامه داد: نبود صرافي در خراسان شمالي يکي از نداشته هاي خيلي بد اين استان است که بايد چراغ خاموش براي ايجاد آن حرکت کنيم.
وي به عدم توازن منطقه اي در اين استان اشاره و اظهار کرد: اين مشکل در خراسان شمالي وجود دارد و براي اينکه بتوان آن را پوشش داد مقداري از اعتبارات استاني را دست نزده ايم تا به مناطق محروم اين استان اختصاص دهيم.
شجاعي تصريح کرد: قرار بر اين است تا اين قسمت از اعتبارات به شهرهايي که فقط تابلوي شهر را دارند اما دقيقا روستا هستند اختصاص دهيم.
وي در ادامه بيان کرد: در اين استان منطقه ويژه اقتصادي با زيرساخت هاي لازم مهيا شده است و ديگر از مدير مربوطه انتظار بيشتري نيست و حال بايد بخش خصوصي به اين منطقه ورود پيدا کند و با سرمايه گذاري که انجام مي دهد، منطقه را رونق دهد.
وي به منطقه آزاد تجاري در اين استان نيز اشاره کرد و گفت: ايجاد اين منطقه در اين استان مرزي حق مردم است و اگر اين امر در استان انجام شود وضعيت استان تغيير خواهد يافت.
نماينده عالي دولت در استان به فعالان اقتصادي خراسان شمالي توصيه کرد تا براي رونق اقتصادي اين استان فعاليت شرکت هاي سهامي زراعي را رونق دهند و نسبت به راه اندازي آن کوشا باشند چراکه مزيت نخست اقتصادي اين استان کشاورزي است و امکانات لازم براي راه اندازي اين شرکت ها نيز مهياست و علاوه بر آن با تاسيس اين شرکت ها از حمايت هاي لازم نيز برخوردار خواهند شد.
وي خاطرنشان کرد: به رغم تمامي ظرفيت و پتانسيلي که در اين استان وجود دارد، هنوز طرح بزرگ گردشگري ارائه نشده است اين درحاليست که سيستم گردشگري نيازمند تکنولوژي پيچيده اي نيست و مي توان با ارائه طرح هاي خوب اين حوزه را فعال کرد.
وي افزود: مي توان ايستگاه هاي متعدد گردشگري را ايجاد و مسافر را متوقف کرد که اين امر در اين استان اتفاق نيفتاده است.
استاندار خراسان شمالي درباره افزايش پروازهاي فرودگاه بجنورد هم گفت: افزايش پروازها در اين فرودگاه، با تضمين پر شدن صندليها و پرداخت هزينههاي آن، شدني است و کار سختي نيست اما رويکرد ما اين است وزارت راه و شهرسازي همچون ساير استانها، در اين باره استان را مورد توجه قرار دهد و اين اقدام از طريق سيستم دولتي محقق شود.
وي از تمرکز امور در پايتخت گلايه کرد و افزود: ميدانيم که کشور را بد اداره ميکنيم و مسير اداره کشور با اين وسعت، با تمرکز امور در تهران فکر، بسيار عقب مانده است.
وي ادامه داد: برخي مشکلات براي توليد، مربوط به قوانين و بخش نامههايي است که در تهران براي همه کشور نسخه ميشود و مديران مجبور به اجرا هستند اين در حالي است که نميتوان براي همه نقاط کشور نسخه يکسان پيچيد.
شجاعي در ادامه با اشاره به اينکه در ابتداي حضور خود در خراسان شمالي در اتاق بازرگاني استان حضور يافتم چراکه اعتقاد به حضور در آنجا داشتم، اظهار کرد: اولين جلسه را رفتم اما بعد از آن ديگر نرفتم.
وي توضيح داد: زمانيکه رئيس اتاق بازرگاني به عنوان رياست اين اتاق در استان انتخاب شد قيد گذاشتيم که اين اتاق محل حضور همه است.
وي تاکيد کرد: بنده با شخصي کار مي کنم که اجرايي باشد و براي من به هيچ عنوان شخص مهم نيست.
بازار