فارس/ عليرضا وارثي در جلسه بررسي کاهش آسيبهاي اجتماعي و نقش آن در استان قزوين اظهار کرد: ۴۸۸۷ معتاد در سطح استان تحت پوشش فعاليتهاي اداره کل بهزيستي استان قرار دارند.
وي افزود: اين افراد در 22 مرکز ترک اعتياد آقايان وخانمها در استان قزوين مستقر و تحت نظر هستند.
وارثي ادامه داد: امروزه شاهد افزايش آسيبهاي اجتماعي در استان قزوين هستيم اين در حالي است که تمامي تلاش و کوشش اداره کل بهزيستي استان در راستاي کاهش اين آسيبها به کار گيري شده اما تاکنون علي رغم تلاشهاي انجام شده و با توجه به ابعاد گسترده آسيبهاي اجتماعي در زمينههاي مختلف، نتوانستيم شاهد کاهش اين معضل اجتماعي در سطح گسترده باشيم.
وي از راهاندازي خطوط تلفني ۱۴۸۱ و ۱۲۳ در زمينه کاهش آسيبهاي اجتماعي به عنوان مراکز تماس و پيگيري کاهش آسيبهاي اجتماعي از سوي اين اداره کل خبر داد و عنوان کرد: ۱۱ هزار و ۹۱۰ نفر از ابتداي سال جاري تاکنون با تماس با خطوط خدمات بهزيستي استان در رابطه باآسيبهاي اجتماعي خود و کاهش آن مشاوره دريافت کردهاند.
مديرکل بهزيستي استان قزوين بيان کرد: کاهش آسيبهاي اجتماعي همت تمامي دستگاههاي اجرايي انتظامي و قضايي استان را ميطلبد و حل آن به تنهايي از عهده يک سازمان خارج است.
وي اعتياد، طلاق، کودک و همسر آزاري را از عمدهترين آسيبهاي اجتماعي در استان برشمرد و افزود: تمامي مراکز اداره کل جهت کاهش اين آسيبها کهرتبه هاي کشوري را نيز دارند به حال آماده باش در آمده و با همکاري دستگاههاي سياسي امنيتي اجتماعي و قضايي آماده ارائه خدمات هستند.
وارثي در پايان آموزش را در کاهش آسيبهاي اجتماعي مؤثر توصيف و خواستار همکاري مراکز دانشگاهي آموزشوپرورش فني و حرفهاي و اجرايي استان درراستاي کاهش اين معضلات در سطح استان شد.
بازار