نماد آخرین خبر

مردم مراقب تب کریمه کنگو باشند/پرهیز از مصرف گوشت‌های بدون شناسه

منبع
فارس
بروزرسانی
مردم مراقب تب کریمه کنگو باشند/پرهیز از مصرف گوشت‌های بدون شناسه
فارس/رئيس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ميناب با هشدار نسبت به شيوع بيماري تب کريمه کنگو گفت: گوشت دام‌هاي با منشأ تامين و کشتار نامعلوم و غيرمجاز مي‌تواند در فصل گرم عامل شيوع تب کريمه کنگو باشد. سيد محمدرضا حسيني عصر امروز در نشست شوراي سلامت شهرستان ميناب با تاکيد بر ضرورت استفاده از گوشت‌هاي داراي مهر و برچسب دامپزشکي اظهار داشت: گوشت‌هايي که فاقد مهر و برچسب باشند، به صورت غيرمجاز کشتار شده‌اند و سلامت آنها تضميني ندارد. وي بيان کرد: گوشت دام‌هاي با منشأ تأمين و کشتار نامعلوم و غيرمجاز، مي‌تواند در فصل گرم سال عامل انتقال بيماري‌هاي کشنده از جمله تب خونريزي دهنده کريمه کنگو باشد. حسيني خاطرنشان کرد: در کشتارگاه‌هاي مجاز که نظارت بهداشتي و شرعي روي آنها انجام مي‌شود، لاشه‌ها بعد از ذبح در مرحله پيش‌سرد قرار مي‌گيرند و ۲۴ ساعت بعد از ذبح در اختيار مصرف کننده قرار مي‌گيرد. رئيس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ميناب ادامه داد: اين روش ضامن پيشگيري از بيماري تب کريمه کنگو است که در بسياري از کشتارهاي بدون نظارت، اين مرحله انجام نمي‌شود. وي يادآور شد: هنگام ذبح در کشتارگاه ، وضعيت سلامت دام، قبل و بعد از کشتار از لحاظ وجود بيماري‌ها مورد بررسي دامپزشکان قرار مي‌گيرد و در صورت مشاهده علائم بيماري‌زا از چرخه کشتار و مصرف حذف مي‌شوند که اين مرحله نيز در کشتارهاي بدون نظارت و خانگي انجام نمي‌شود. حسيني بيان کرد: عده‌اي با کشتارهاي غيرمجاز زمينه‌ساز شيوع بيماري‌هاي خطرناکي از جمله تب کريمه کنگو هستند که براي رفع خطر در اين زمينه، هم دامپزشکي نظارت‌هاي خود را دقيق‌تر انجام مي‌دهد و هم مردم بايد از مصرف گوشت‌هاي فاقد مهر و برچسب خودداري کرده و به توصيه‌هاي دامپزشکي عمل کنند. رئيس اداره دامپزشکي نيز در اين جاسه با اشاره به شيوع بيماري تب خونريزي دهنده کريمه کنگو، بيان کرد: در راستاي تضمين سلامت مصرف‌کنندگان و جلوگيري از شيوع اين بيماري کشتارگاه بشرويه به اتاق پيش سرد مجهز شده است. وي اضافه کرد: با توجه به اين‌که اين بيماري از طريق گزش کنه و يا تماس خون يا ترشحات يا لاشه دام و انسان آلوده منتقل مي‌شود اراضي براي از بين بردن کنه‌ها سم پاشي شده و توصيه مي‌شود براي از بين رفتن اين بيماري لاشه کشتار به مدت ٢٤ ساعت در اتاق پيش سردکن نگهداري شود. همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان هرمزگان را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد : آخرين خبر هرمزگان در تلگرام: https://t.me/joinchat/AAAAAEMf_BpioJfkQL_L2A آخرين خبر هرمزگان در اينستاگرام : https://instagram.com/hormozgan.today آخرين خبر هرمزگان در سروش : http://sapp.ir/Hormozgan.Online آخرين خبر هرمزگان در ايتا : http://eitaa.com/joinchat/159907840C378e037121