ايسنا/ معاون حفاظت و امور اراضي اداره کل منابع طبيعي و آبخيزداري البرز گفت: ملخ گورخري، ملخ البرزي بي بال، ملخ شکم بادمجاني و ملخ مراکشي عمده ملخهايي هستند که در عرصههاي طبيعي و مراتع استان مشاهده ميشوند که جمعيت همه آنها در حال حاضر تحت کنترل است و خطري محسوب نميشوند.
عبدالرضا ابراهيمي اظهار کرد: معاونت حفاظت و امور اراضي اداره کل منابع طبيعي و آبخيزداري هر ساله وضعيت آفات و امراض را در مراتع و عرصههاي طبيعي استان رصد ميکند.
وي ادامه داد: آفاتي که اراضي طبيعي استان را درگير ميکند، اغلب شامل بندپايان و حشراتي است که تعداشان از حد معمول خارج شده است.
وي در پاسخ به اينکه آيا امسال مراتع و عرصههاي طبيعي استان با خطر تهاجم ملخ مواجه است يا نه، افزود: خوشبختانه امسال تعداد ملخهاي مهاجم که بومي استان نيستند بسيار کم است و وجود آنها خطري براي اراضي طبيعي محسوب نميشود.
ابراهيمي در خصوص وضعيت ملخ بومي استان توضيح داد: امسال به واسطه بارندگيهاي مناسب، مراتع استان ميزبان خوبي براي حشرات و بندپايان هستند ولي به دليل اقدامات پيشگيرانه و دقيق تعداد آنها از حد طبيعي خارج نشده است.
اين مسئول با اشاره به اينکه مبارزه با آفات در البرز غير شيمايي است، ادامه داد: چند سالي ميشود مبارزه با آفات در عرصههاي طبيعي استان با روشهاي غير شيمايي انجام ميشود که هزينه بر بوده و به زمان بيشتري در مقايسه با روش شيمايي نياز دارد به همين دليل ادامه آن نيازمند حمايت بيشتري است.
وي اظهار کرد: ملخ گورخري، ملخ البرزي بي بال، ملخ شکم بادمجاني و ملخ مراکشي عمده ملخهايي هستند که در عرصههاي طبيعي و مراتع استان مشاهده ميشوند که جمعيت همه آنها در حال حاضر تحت کنترل است و خطري محسوب نميشوند.
معاون حفاظت و امور اراضي اداره کل منابع طبيعي و آبخيزداري البرز گفت: بيشتر نظارتها در خصوص ملخ مهاجم صورت ميگيرد چون ازدياد جمعيت آنها خسارات زيادي به مراتع و عرصههاي طبيعي استان وارد ميکند.
ابراهيمي در پاسخ به اينکه آيا امسال ملخهايي که از جنوب کشور برخي استانها را درگير کرده و خساراتي به بارآورده بودند در البرز هم مشاهده شده اند، گفت: امسال ملخي از جنوب کشور به البرز وارد نشده است.
بازار