مهر/ رئيس پليس فتاي استان کرمانشاه با اشاره به افزايش پرونده ها در حوزه جرايم مالي، گفت: «فيشينگ» ۵۸ درصد جرايم مالي استان را تشکيل ميدهد.
سرهنگ علي کريمي اظهار داشت: مجرمان با ارسال پيامک به قربانيان با عناويني چون استخدام، سبدکالا، سهام عدالت، ثبت نام کارت سوخت و ... لينک سايتهاي فيشينگ را براي قربانيان ارسال کرده و آنان را ترغيب به کليک کردن بر روي آن ميکنند.
وي افزود: فيشينگ به معناي ساخت صفحه اي با ظاهري کاملاً يکسان با درگاه پرداخت بانک است و اگر افراد قرباني وارد چنين صفحاتي شود ممکن است در نگاه اول تصور کنند که وارد سايت اصلي شده است.
رئيس پليس فتاي استان کرمانشاه بيان کرد: در اين صورت فرد اطلاعات کارت خود را وارد مي کند اما در واقع تمامي اطلاعات کارت بانکي شامل رمزدوم، cvv، تاريخ انقضاي کارت را براي مجرم ارسال مي کند.
سرهنگ کريمي گفت: در چهارماه سال ۹۸ فيشينگ ۵۸ درصد کل جرايم پليس فتاي استان کرمانشاه را شامل شده است که نشان دهنده ضعف همشهريان در شناخت سايت هاي جعلي و استفاده بدون رعايت نکات امنيتي از فضاي سايبر و خريد اينترنتي مي باشد.
اين مقام انتظامي با بيان اينکه سايت هايي که در آن اطلاعات مالي وارد مي شود بايد از پروتکل SSL استفاده کند به شهروندان توصيه کرد؛ مشخصه تمامي درگاههاي بانکي که قبل از آدرس آن قرار ميگيرد، عبارت https:// است.
وي گفت: از سوي ديگر پس از نام بانک تمام درگاههاي بانکي کشور ميبايست آدرس shaparak.ir وجود داشته باشد و همچنين وجود علامت قفل سبز رنگ مانند، در کنار صفحات آدرس اينترنتي را هم در تشخيص اعتبار سايت اينترنتي، از ديگر موارد تشخيص صفحات جعلي است.
بازار