ايرنا/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه با اشاره به اهميت نقش رسانه ها در آگاهي بخشي به جامعه، از خبرنگاران و رسانه ها خواست در اجتماعي شدن سلامت به مجموعه دانشگاه علوم پزشکي استان کمک کنند.
دکتر محمودرضا مرادي روز سه شنبه در نشست گراميداشت روز خبرنگار در سرسراي اجتماعات بيمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه، اجتماعي شدن سلامت را منجر به آگاهي بخشي به مردم و ارتقاي سواد سلامت آنها دانست و افزود: پيشگيري از ابتلا به بيماري کم هزينه تر از درمان است و از اين رو بايد به سمت پيشگيري برويم.
وي با بيان اينکه اثرات پيشگيري را امروز در شاخص هاي مربوط به بيماري هاي واگير در کشور به خوبي مشاهده مي کنيم، گفت: براثر واکسيناسيون هاي به موقع از ۳۰ سال قبل تاکنون امروز شاهد ريشه کني برخي از بيماري ها از جمله فلج اطفال، آبله مرغان، سل و ساير بيماري ها هستيم.
وي با اشاره به اينکه امروز جامعه با بيماري هاي واگير روبرو است، اظهار داشت: امروز شاهد افزايش روند بيماري هاي قلبي و عروقي، ديابت و سرطان ها هستيم که به سبک زندگي، تغذيه و رژيم غذايي و استرس و اضطراب مربوط به است.
او از رسانه ها خواست به اصلاح سبک زندگي از طريق آگاهي بخشي به مردم تلاش کنند.
وي آماري از خدمات ارائه شده دانشگاه در سال گذشته نيز ارائه کرد و گفت: در سال ۹۷ بيش از ۲ ميليون و ۸۰۰ هزار نفر در بيمارستان هاي دولتي دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه ويزيت شده، ۲۵۰ هزار نفر بستري و ۱۳۰ هزار عمل جراحي نيز انجام شده است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه در ادامه سخنان خود با بيان اينکه مجموعه دانشگاه از نقد و انتقاد رسانه ها استقبال مي کند، گفت: انتظار داريم انتقادات از عملکرد دانشگاه و زيرمجموعه ها براساس حجم کارها، وضعيت امکانات، اعتبارات و نيرو انجام شود.
مرادي با بيان اينکه دانشگاه علوم پزشکي گستره کاري وسيعي از آموزش تا بهداشت و درمان و تحقيقات در بردارد، افزود: مخاطب خدمات دانشگاه تمام مردم هستند و از اين رو خدمات رساني مطلوب به همه سخت است.
وي تلاش مجموعه دانشگاه را رفع مشکلات مردم، تکريم ارباب رجوع و خدمات رساني به موقع به همه مراجعان دانست و گفت: در اين راه با وجود همه تلاش ها، شاهد نواقص و کاستي هايي هستيم که به حجم بالاي مراجعات و کمبود امکانات و پرسنل برمي گردد.
او در ادامه همچنين به مشکلات شرکت باختر بيوشيمي که در زمينه دارو در کرمانشاه فعاليت مي کند نيز اشاره کرد و گفت: مشکلات اين شرکت در بحث سود و زيان است و مسئولان شرکت معتقدند هزينه ها افزايش يافته و تعرفه هاي دارو متناسب با هزينه هاي آنها نيست.
وي با بيان اينکه ۳۰ درصد به تعرفه هاي دارو اضافه شده است، افزود: مسئولان باختر بيوشيمي بازهم به اين ميزان راضي نيستند و ما چند جلسه با حضور استاندار کرمانشاه براي رفع مشکلات اين شرکت برگزار کرديم که به نتيجه نرسيديم.
وي با اعلام اينکه رفع مشکلات اين شرکت از عهده دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه خارج است، گفت: اکنون مشکلات اين شرکت در وزارت بهداشت و وزارت صمت در حال پيگيري است.
بازار