فارس/ احسان آنقي ظهر امروز در جمع خبرنگاران گفت: در پي شکايت خانمي مبني بر کلاهبرداري 400 ميليون ريالي يک رمال و فالگير از وي در يکي از شبکههاي اجتماعي، موضوع بهصورت ويژه در دستور کار کارشناسان پليس فتا فرماندهي انتظامي استان مرکزي قرار گرفت.
وي با اشاره به شناسايي مظنون اصلي پرونده در تحقيقات اوليه پليس خاطرنشان کرد: زن رمال که ساکن تهران بود به پليس فتا استان مرکزي احضار شد.
رئيس پليس فتا فرماندهي انتظامي استان مرکزي اظهار داشت: در ادامه تحقيقات پليس زن رمال به کلاهبرداري 400 ميليون ريالي از شاکي در فضاي مجازي اعتراف کرد و پس از تشکيل پرونده به مرجع قضائي معرفي شد.
آنقي با اشاره به اينکه 400 ميليون ريال کلاهبرداري شده به شاکي برگردانده شد، تصريح کرد: بهتازگي کلاهبرداري مالي به روش طالعبيني و دعانويسي به يکي از روشهاي مجرمان در فضاي مجازي تبديلشده است؛ از اينرو به کاربران توصيه ميکنم با تقويت باورهاي ديني و افزايش آگاهي، راه سوءاستفاده و سودجويي را از اين کلاهبرداران گرفته و به تبليغاتي که از طريق فضاي مجازي بهخصوص شبکههاي اجتماعي منتشر ميشود، اعتماد نکرده و فريب نخورند.
وي اضافه کرد: برخي قربانيان حتي بعد از رسيدن به اين باور که فريبخوردهاند يا به علت اينکه مبلغ ازدستداده را ناچيز است و يا به اين دليل که تصور ميکنند موضوع قابلپيگيري قضايي نيست، از طرح شکايت خودداري ميکنند.
رئيس پليس فتا فرماندهي انتظامي استان مرکزي خاطرنشان کرد: همين مسئله باعث ميشود تا دعانويسان و رمالان همچنان به کار خود ادامه داده و از افراد بيشتري کلاهبرداري و کسب درآمد کنند، از اينرو از هموطنان درخواست ميشود تا در صورت مواجهه با چنين مسائلي، موضوع را به پليس فتا مراجعه کنند.
بازار