ايرنا/مسوول اداره سلامت آموزش و پرورش لرستان گفت: تاکنون هيچ موردي از کيک هاي آلوده به قرص در اين استان گزارش نشده است.
فرشاد بازوند امروز بيان کرد: خوشبختانه تاکنون در خصوص کيک ها و بيسکوييت هاي آلوده به قرص برنج هيچ گزارشي به اداره سلامت آموزش و پرورش لرستان ارسال نشده و از طرفي دانشگاه علوم پزشکي استان نيز اين قضيه را به طور کلي تکذيب کرده است.
وي افزود: در اين راستا از طرف وزارت آموزش و پرورش نيز دستورالعملي ابلاغ نشده و در اين راستا منتظر جواب وزارتخانه هستيم.
وي با بيان اينکه بدون دريافت دستورالعمل وزارتخانه امکان هيچگونه اقدامي در استان وجود ندارد، اظهار داشت: ابلاغ به مدارس در خصوص ممنوعيت فروش کيک و بيسکوييت در مدارس باعث ايجاد رعب و وحشت در ميان مردم مي شود و از طرفي شرکت هاي توليدي مواد غذايي از اين اقدام شاکي مي شوند.
مسوول اداره سلامت آموزش و پرورش لرستان عنوان کرد: در راستاي پيشگيري از هر گونه اتفاق احتمالي امروز بخشنامه اي به منظور احتياط هرچه بيشتر، به مدارس جهت جلوگيري از هر گونه خريد بدون مجوز ارسال خواهد شد.
بازوند با بيان اينکه سازمان دانش آموزي مسوول خريد و عقد قرارداد با شرکت هاي مواد غذايي در مدارس است، بيان کرد: آموزش و پرورش مسوول نظارت بر عرضه اينگونه مواد است.
به گفته مسئولان وزارت بهداشت تاکنون هيچ سندي که تاييد کند اين کيکها در اندازه وسيع و گسترده توليد يا توزيع شدهاند وجود نداشته و بيشتر به نظر ميرسد برنامهاي براي حاشيهسازي صنعت غذايي کشورمان و بازارهاي صادراتي آن است.
محمدحسين عزيزي مديرکل نظارت برفرآورده هاي غذايي وزارت بهداشت در اين باره اعلام کرد: جاسازي قرص و کپسول در برخي کيک هاي برند ايراني به صورت عمدي و پس از کارخانه انجام شده و احتمالا يک اقدام براي تشويش اذهان عمومي بوده است.
بازار