ايرنا/ با توجه به مخاطرههاي ناشي از تردد شترهاي سرگردان در محورهاي مواصلاتي استان هرمزگان و بروز حوادث ناگوار، دادگستري اين استان دستور فوري جهت جمع آوري اين شترها صادر کرد.
صنعت شترداري در استان هرمزگان با توجه به برخورداري از موقعيت بسيار مناسب و مساعد جهت پرورش، داراي مزيتهاي اقتصادي فراواني است ولي در سالهاي اخير رهاسازي و سرگرداني اين احشام باعث بروز حوادث دلخراش جادهاي براي مردم شده است.
در سال هاي ۹۳ تا ۹۶ در ۲۲ فقره حادثه رانندگي و برخورد خودرو با شتر در هرمزگان، ۲۸ نفر کشته و ۹۲ نفر زخمي شدند که هيچ گاه صاحبان آنها نيز معلوم و مشخص نشد.
رييس کل دادگستري هرمزگان شنبه در نشستي در همين رابطه اظهار کرد: ساماندهي وضعيت تردد شترهاي سرگردان در محورهاي مواصلاتي استان از مهمترين مصاديق احقاق حقوق عامه است و رسيدگي قانوني به مطالبات عمومي از مهمترين اولويت هاي کاري مسؤولان قضايي است.
علي صالحي تصريح کرد: به منظور صيانت از حقوق عامه و با مصوبه شوراي پيشگيري از وقوع جرم استان هرمزگان، دستور فوري جهت جمعآوري و هويتگذاري شترهاي سرگردان به دستگاههاي مسؤول از جمله اداره کل جهاد کشاورزي هرمزگان صادر شد.
وي بر ضرورت تشريک مساعي و هم افزايي همه دستگاهها به منظور ساماندهي به وضعيت شترهاي سرگردان به عنوان يکي از دغدغههاي مهم مردم استان تأکيد کرد.
رييس کل دادگستري هرمزگان خاطرنشان کرد: در صورت استنکاف مالکان از جمع آوري و هويت گذاري شترهاي خود، نسبت به برخورد قانوني و توقيف و ضبط احشام رها شده و بلاصاحب اقدام خواهد شد.
بازار