ايسنا/ با انعقاد تفاهمنامه با بنياد مستضعفان بايد زمينههاي سرمايهگذاري مشخص و احصا شود تا اين بنياد بتواند در راستاي اشتغالزايي و محروميتزدايي در استان فعاليت کند.
معتمديان استاندار خراسان جنوبي در جلسه بررسي سند توسعه ميان مدت شهرستان درميان اظهار کرد: ۱۵ مهرماه تفاهم نامههايي با دستگاهها در رابطه با محروميتزدايي در برخي شهرستانها که محروميت بيشتري دارند، امضا شد.
وي با اشاره به انعقاد سه تفاهمنامه با حضور معاون اول رييس جمهور در استان، افزود: تفاهمنامههايي با بنياد برکت، کميته امداد، قرارگاه بسيج سازندگي کشور در راستاي محروميتزدايي منعقد شد و تفاهمنامه ديگري در مورد شهرستان درميان با بنياد مستضعفان منعقد شد تا به عنوان معين در اين شهرستان اجرا شود.
استاندار خراسان جنوبي با تاکيد بر اجراي ابلاغيه از سوي مقام رهبري در حوزه محروميتزدايي، تصريح کرد: در سه ماه گذشته جلسات خوبي با رييس بنياد مستضعفان برگزار کرديم و تاييد شد که بنياد مستضعفان به معنوان معين شهرستان درميان ورود پيدا کند.
معتمديان با بيان اينکه بايد جمعبندي در استان انجام بگيرد تا بتوانيم تفاهم نهايي کرده و به توسعه شهرستان کمک کنيم، اظهار کرد: بنياد علوي و بنياد مستضعفان دنبال کار پراکنده نيستند و روي حوزههاي خاصي متمرکز ميشوند تا اشتغالزايي صورت بگيرد.
وي با تاکيد بر اينکه با فعاليتهاي بنياد مستضعفان بايد به سمت و سويي برويم که بر محروميتزدايي تمرکز شود، تصريح کرد: اين بنياد به دنبال کارهاي عمومي و زيرساختهاي عمومي نيست؛ بلکه به دنبال اجراي طرحهاي مشارکتي است که بر مبناي ايجاد اشتغال و ايجاد زيرساختهاي عمراني مرتبط با ايجاد اشتغال باشد.
استاندار خراسان جنوبي بيان کرد: نقش اصلي توسعه بر دوش بخش دولتي است و ضلع اصلي توسعه منطقه بايد دولت باشد و حضور دستگاههاي خدمترسان قطعا به معناي کمک، مشارکت و همافزايي بوده و نافي مسئوليت دولت نيست.
معتمديان با بيان اينکه بنياد مستضعفان در بحث زمينههاي سرمايهگذاري باتوجه به ساز و کارهاي جديد وارد ميشود، تصريح کرد: بنياد خدمات خوبي به استان داشته و در خراسان جنوبي به عنوان سيزدهمين استان دفتر رسمي بنياد راهاندازي خواهد شد تا ماموريتها با سرعت و دقت بيشتري دنبال شود.
وي با اشاره به اينکه در اين جلسه بايد زمينهها و بسترها احصا شود تا بتوانيم پيشنويس تفاهم کاري با بنياد علوي را آماده کنيم، افزود: لازم است بر مبناي شاخصها اولويت بندي و پروژههايي را تعريف کنيم که در زمانبندي مشخص به ميانگين توسعه کشوري برسيم.
استاندار خراسان جنوبي با بيان اينکه الگوي ما الگوي مشارکتي است، بيان کرد: بايد بسترهايي که زمينه سرمايهگذاري دارد، احصا کنيم تا منافع آن به مردم برسد.
معتمديان يادآور شد: بنياد برکت و بنياد علوي سياستهايي براساس فرمايشات مقام معظم رهبري دارند که در اين راستا واحدهاي توليدي را به مرحله بهرهبرداري و سودآوري رسانده و سپس به مردم ميسپارند که منجر به ايجاد اشتغال و رونق کار و توليد خواهد شد.
وي خاطرنشان کرد: در بحث شاخص آبرساني به روستاها اميدواريم بتوانيم طي برنامه سه ساله به ميانگين آبرساني کشوري برسيم و به عنوان سند بالادستي در کميتهها تخصيص اعتبارات لحاظ خواهد شد.
استاندار خراسان جنوبي با بيان اينکه کار بزرگي در حوزه برقرساني در استان انجام شده است، بيان کرد: نصب پنل خورشيدي در راستاي اشتغالزايي روستاييان از اولويتهاست که اميدواريم 10 هزار پنل خورشيدي با ظرفيت توليد 50 هزار کيلو وات برق ايجاد شود.
معتمديان افزود: روستاهايي که از نظر فني مشکلي ندارند، از آب و هواي مساعد برخوردارند و امکان اتصال به شبکه برق را دارند، در مورد نصب پنلهاي خورشيدي در اولويت اجرا قرار دارند.
وي با تحسين اقدامات انجام شده در حوزه افزايش پوشش ديجيتال در استان، افزود: با تلاشهاي انجام گرفته، ضريب برخورداري از پوشش ديجيتال در شهرستان درميان 25 درصد افزايش يافته که قابل تقدير است.
وي با بيان اينکه در حوزه نوسازي مدارس اعتباراتي که به استان تخصيص داده شده، بيسابقه بوده است، بر استفاده از ظرفيت بنياد علوي در مدرسهسازي تاکيد کرد.
وي بيان کرد: اکنون در قالب تفاهم نامه سه جانبهاي بين استانداري خراسان جنوبي، سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس و بنياد علوي، مدرسه سازي در استان به صورت مشارکتي در استان در حال انجام است.
معتمديان در اين جلسه در مورد تخصيص اعتبار ۲۰۰ ميبيون توماني براي تامين هزينههاي زيرساختي اردوگاه گزند درميان قول مساعد داد.
استاندار خراسان جنوبي با بيان اينکه اکنون در دورافتادهترين مناطق مرزي عمليات گازرساني در حال انجام است که قابل تحسين بوده و به معناي کار جهادي است، ادامه داد: باتوجه به زياد بودن هزينههاي زيرساخت و گسترده بودن پهنه استان، اما نهضت خور گازرساني انجام شده است.
معتمديان ادامه داد: برخورداري 100 درصد جمعيت شهري و برخورداري 68 درصد جمعيت استان از گاز، عدد بسيار خوبي است که تا پايان سال 99، رقم برخورداري جمعيت استان از نعمت گاز به حدود 100 درصد خواهد رسيد.
وي يادآور شد: اميدواريم شرکت گاز به مناطق مرزي و روستاهاي کمتر از 20 خانوار جمعيت نيز که جمعيت آنان در حال افزايش است، گازرساني انجام دهد.
در اين جلسه قرار است با حضور مديران کل دستگاههاي اجرايي، زمينههاي سرمايهگذاري بنياد مستضعفان در شهرستان درميان احصا شود.
بازار