باشگاه خبرنگاران/ معاون دانشگاه علوم پزشکي قم از ثبت نام ۲۵۹ هزار و ۶۰۲ نفر تاکنون در سامانه سلامت خبر داد.
سيامک محبي، معاون دانشگاه علوم پزشکي قم گفت: طرح بسيج با همکاري سازمانهاي مختلف بهويژه آموزش و پرورش در سطح استان در حال انجام است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکي قم افزود: از اين تعداد، ۳۱ هزار و ۳۹۵ نفر توسط مراکز بهداشت نيازمند پيگيري و ۷ هزار و ۲۲۳ نفر هم نيازمند پيگيري فوري بودند که مراقبين سلامت بايد با آنها تماس ميگرفتند و طبق اولويت نيازمند پيگيري فوري، پيگيري و همينطور افرادي که هيچگونه علامتي نداشتند، تماس گرفته و وضعيت سلامتي آنها را تحت مراقبت قرار ميدهند.
محبي ادامه داد: تاکنون ۲۵۹ هزار و ۶۰۲ نفر در سامانه سلامت ثبتنام کردهاند و خوداظهاري آنها تکميلشده است و دانشگاه علوم پزشکي قم بعد از دانشگاههاي اصفهان، شهيد بهشتي، ايلام، شيراز و زنجان رتبه ششم را دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکي قم افزود: فرد اطلاعات خود را در سامانه سلامت ثبت ميکند و متناسب با اطلاعات ثبتشده مراقب سلامت با وي تماس تلفني ميگيرد و سوالات را بر اساس علامتهاي بيماري از او ميپرسد، بر اساس پروتکلهاي وزارت بهداشت، اگر علامتي نداشته باشد آموزش صرف به آنها داده ميشود و در صورت داشتن علامت، متناسب با ميزان و تعداد علامتها به مراکز ۱۶ ساعته فعال در سطح استان ارجاع داده ميشوند.
حبي با اشاره به اينکه از اين تعداد ۱۲۱ هزار و ۳۶۶ نفر مورد غربالگري قرار گرفتهاند، عنوان کرد: با توجه به جمعيت يکميليون و ۳۲۷ هزار نفري که در سامانه سلامت داريم ۹ و ۱۴ صدم درصد غربالگري شدهاند و اگر بتوانيم اين عدد را به 10 برسانيم جزو استانهايي هستيم که وارد نشان سبز شدهايم.
وي با اشاره به ارجاع افراد بعد از ثبت نام بيان کرد: اگر فردي نياز به ارجاع فوري داشته باشد به بيمارستان ارجاع داده ميشود و اگر نيازمند درمان سرپايي باشد، دارويش را دريافت و به منزل برميگردد و مراقب سلامت به مدت ۱۴ روز با وي تماس گرفته و وضعيت سلامتي او را تحت مراقبت قرار ميدهد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکي قم به بيان تعداد فعاليتهايي که از روز دوم فروردين انجام شده پرداخت و گفت: روز گذشته تمام پرسنل بهداشت سرکار حاضر بودند و خدمات غربالگري را انجام ميدادند، همچنين در بين دانشگاههاي علوم پزشکي، دانشگاه علوم پزشکي قم جزو دانشگاههايي بوده که بيشترين حجم ارائه خدمت را داشته است.
بازار