ايرنا/ فرمانده انتظامي استان زنجان، گفت: عمليات مبارزه با توليد و توزيع داروهاي غيرمجاز تقلبي و تبليغات غيرقانوني در فضاي مجازي، همزمان با ۱۰۰ کشور جهان با هماهنگي سازمان اينترپل با عنوان عمليات پانجيا در سطح کشور و به تبع آن در اين استان نيز برگزار مي شود.
سردار رحيم جهانبخش، فرمانده انتظامي استان زنجان اظهار کرد: مهمترين هدف از اجراي اين طرح با توجه به شيوع ويروس کرونا در کشور، اطلاع رساني و هشدار به عموم در خصوص ريسک خريد آنلاين دارو و تجهيزات پزشکي، شناسايي وب سايتهاي غيرقانوني در حوزه داروهاي غيرمجاز و مسدودسازي تراکنشها و سيستمهاي پرداخت مورد استفاده مجرمان در اين حوزه، مقابله با شبکهها و جلوگيري از اقدامات مجرمانه در حوزه دارو و تجهيزات پزشکي به منظور شناسايي و دستگيري مجرمان موصوف با همکاري ساير پليسهاي تخصصي برشمرد.
وي اظهار داشت: با اجراي طرح عملياتي پانجيا، پليس فتا استان زنجان تعداد ۲۵۰ مورد تارنماي مجرمانه را شناسايي و در اين راستا ۴۵ فقره پرونده براي تارنماهاي مجرمانه فعال در اين استان تشکيل شد.
سردار جهانبخش ادامه داد: با هماهنگي مقام قضايي مقدار زيادي انواع دارو، اقلام و مواد بهداشتي غير مجاز از قبيل ماسک و محلول هاي ضدعفوني کننده کشف و نسبت به مسدود سازي تارنماها و صفحات مجرمانه نيز اقدام شد.
وي افزود: تعدادي تارنماهاي مجرمانه جهت اقدامات عملياتي به پليس فتا ساير استان ها ارسال و عمده ترين اقلام کشف شده در استان نيز انواع مواد ضد عفوني کننده الکلي، ماسک، دستکش و انواع مکمل هاي ورزشي فاقد مجوز بهداشت و يا خارج از چرخه توزيع دانشگاه علوم پزشکي مي باشد.
فرمانده انتظامي استان زنجان با تاکيد بر عزم پليس فتا بر مبارزه قاطع با کلاهبرداران و سود جويان فضاي مجازي در بحث تبليغ و فروش دارو و محصولات بهداشتي از شهروندان خواست اقلام مورد نياز داروئي و بهداشتي را از طريق دارو خانه ها و مراکز بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي تهيه نمايند.
سردار جهانبخش افزود: عموم مردم مي توانند هرگونه موارد مشکوک را از طريق شماره تلفن هاي فوريت ۱۱۰ و ۲۱۸۲۱۴۴۹ يا سايت پليس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir گزارش کنند تا اقدمان قانوني از سوي پليس به عمل آيد.
بازار