ايرنا/ معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي دزفول جزئياتي از مناطق درگير کرونا در دزفول را تشريح کرد.
شاپور مسعوديفر، معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي دزفول اظهار داشت: در خوشه نخست که خيابان روستا را در برميگيرد پنج مورد ابتلا به کرونا و در خوشه کوي حافظ سه نفر مبتلا به کرونا شناسايي شدهاند که بايد فعاليتهاي ضدعفوني و گندزدايي در اين مناطق افزايش يابد.
مسعوديفر با بيان اينکه در پايگاه چهارم شکاري چهار نفر مبتلا به کرونا شناسايي شدهاند، افزود: يک فروشگاه در منطقه فرهنگ عامل انتقال بيماري بوده است.
وي با بيان اينکه ۲ مورد ابتلا به کرونا در شهر امام و ۲ مورد در شهر ميانرود داشتهايم، افزود: ۶۳ هزار نفر در ۱۰ روز اخير در مبادي ورودي شهرهاي زيرپوشش دانشگاه علوم پزشکي دزفول(شوش، گتوند و دزفول) بررسي شدند که از اين تعداد ۳۷ هزار و ۲۰۰ نفر مربوط به مبادي ورودي دزفول بودند و ۷۵ نفر مشکوک به کرونا تشخيص داده شدند.
مسعوديفر با اشاره به اينکه ۷۲۰ نفر از پرسنل بهداشتي از صبح تا حدود ساعت ۱:۳۰ دقيقه بامداد فعال هستند، گفت: ۷۵ درصد از مبتلايان به کرونا در حوزه دانشگاه علوم پزشکي دزفول بين ۳۰ تا ۶۵ سال سن دارند که ۶۷ درصد آنها مرد و ۳۳ درصد زن هستند البته برخي از اين افراد هيچ علائمي نداشتند.
وي با بيان اينکه ۱۳ درصد مبتلايان کرونا در دزفول از کارکنان بهداشت و درمان و ۲۵ درصد زنان خانهدار بودهاند، افزود: ۶۴ درصد بيماران سابقه تماس ذکر نميکردند، علت ابتلاي ۱۹ درصد نامشخص بود و ۲۵ درصد از افراد مبتلا با يک بيمار کرونايي در تماس بودهاند.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي دزفول گفت: ۱۱ درصد از افراد مبتلا به کرونا در دزفول سابقه مسافرت داشتهاند، ۶ درصد در خانه بيمار کرونايي داشتهاند، ۴۴ درصد از بيماران بهبود يافته و ترخيص شدهاند و ۴۳ درصد نيز در بيمارستان تحت درمان هستند.
وي افزود: تاکنون ۷۱ درصد از جمعيت ۷۴۳ نفري زيرپوشش دانشگاه علوم پزشکي دزفول غربالگري شدهاند.
۸۰ گروه جهادي، دزفول را ضدعفوني ميکنند
فرمانده ناحيه مقاومت بسيج دزفول نيز گفت: ۸۰ گروه جهادي شبانه عمليات گندزدايي و ضدعفوني را در سطح شهر انجام ميدهند و هشت کارگاه توليد ماسک روزانه يکهزار ماسک توليد و در مناطق مدنظر توزيع ميکنند.
هادي سعادتزاده افزود: کنترل مبادي ورودي شهر از محور شوش، شوشتر، چغاميش و سردشت انجام ميشود و نيروهاي بسيجي در تعطيل کردن اصناف، بازار و غربالگري با مجموعه بهداشت و درمان همکاري دارند.
رضا پورآيين رئيس مرکز بهداشت دزفول نيز گفت: پنج مورد بازديد از سطح هايپرمارکتهاي دزفول انجام شده و به ۲ هايپرمارکت اخطاريه داده شده است تا نواقص بهداشتي را برطرف کنند.
وي افزود: ۲۰۸ بازديد از نانواييهاي دزفول انجام شده و ۱۵ اخطاريه صادر شده، ۲ مورد سهميه آرد قطع شده و ۱۱۰ مورد اصلاح نقص بهداشتي در محل انجام شده است.
رئيس مرکز بهداشت دزفول اظهارداشت: ۳۳ مورد بازديد از ۲۰ جايگاه سوخت دزفول انجام شده و ۶ مورد اخطاريه براي آنها صادر شده است.
ميزان کشندگي کرونا در دزفول ۱۰ تا ۱۴ درصد است
رئيس دانشگاه علوم پزشکي دزفول نيز گفت: به ازاي هر ۱۰۰ هزار نفر جمعيت دزفول ۱۰ نفر به کرونا مبتلا شده و ميزان کشندگي اين ويروس در اين شهرستان بين ۱۰ تا ۱۴ درصد است.
بازار