فارس/ نماينده ولي فقيه در لرستان به لزوم تعيين تکليف کارخانههاي تعطيل شده لرستان تاکيد کرد و گفت: مديران اقتصادي استان بايد برنامههايي که ارائه ميدهند در پايان سال منجر کاهش نرخ بيکاري و جذب جوانان بيکار شود.
حجت الاسلام سيداحمدرضا شاهرخي، نماينده ولي فقيه در لرستان اظهار داشت: استان لرستان از ظرفيتهاي تاريخي و انساني فراواني برخوردار است ولي همچنان جزء استانهاي محروم است.
وي افزود: 75 درصد اراضي استان لرستان با داشتن دو هزار و 500 کيلومتر رودخانه و 12.4 ميليارد مترمکعب آبهاي سطحي ديم است و همچنين با وجود پنج هزار اثر ثبت شده ملي و آبشارهاي بينظير ولي همچنان شاهد محروميت از جنبههاي مختلف دراين استان هستيم که بايد با همفکري از اين بن بست و محروميتها رها شود.
نماينده ولي فقيه در لرستان با اشاره به مشکلات آب آشاميدني برخي مناطق شهري خرمآباد عنوان کرد: براساس گفته مدير عامل شرکت آب و فاضلاب استان ميزان مصرف بيشتر از ميزان آبي است که در تصفيه خانهها تصفيه ميشود که انتظار داريم اينگونه مسائل مهم در دستور کار قرار بگيرد.
وي بيان کرد: در استان لرستان جلسه ستاد تسهيل برگزار ميشود که بايد مصوبات اين جلسه در راستاي رفع موانع توليد مشخص شود و وضعيت کارخانههايي که تعطيل شدهاند مشخص شود چراکه در استان لرستان از جهت نرخ تورم و بيکاري وضعيت خوبي نداريم.
شاهرخي گفت: ممکن است ابتداي سال مديران گزارشات و برنامههايي ارائه کرده باشند ولي مديران اقتصادي بايد در نظر داشته باشند برنامههاي که ارائه ميدهند نهايتا در پايان سال منجر به جذب چند هزار از جوانان استان به وسيله فراهم کردن زمينه جذب سرمايه گذار و کاهش نرخ بيکاري ميشود.
وي تصريح کرد: کليه مديران استان بايد همراه و همدل و با استفاده از ظرفيت نمايندگان استان در مجلس از وضعيت فعلي خارج شويم چرا که نميشود از جهت نرخ بيکاري جزء استانهاي اول کشور باشيم ولي به ارائه گزارشهاي اکتفا کنيم بلکه بايد رونق توليد و جهش توليد سبب اشتغال پايدار در استان شود.
نماينده ولي فقيه در استان لرستان خاطرنشان کرد: رئيس جهاد کشاورزي استان اعلام کرد ميتواند 10 هزار هکتار انجير خشک در استان لرستان کشت کنند که بايد مشخص شود اين اقدام چه ميزان اشتغال پايدار ميتواند ايجاد کند و مردم اثر آن را در زندگي خود احساس کنند.
بازار