ايرنا/ فرماندار ويژه خرمشهر افزايش آمار مبتلايان به کرونا در اين شهر را نگران کننده دانست و گفت: براي کنترل بيماري کرونا در خرمشهر طرح محدوديت تردد محله به محله با شدت در حال اجرا است.
محمد حيدري، معاون استاندار و فرماندار ويژه خرمشهر اظهار داشت: متاسفانه آمار مبتلايان به کرونا در خرمشهر نگران کننده و جدي است و همه بايد تلاش کنيم اين شرايط را تغيير دهيم.
وي افزود: در ۲ روز گذشته طرح محدوديت تردد محله به محله در خرمشهر اجرا شده و مناطق بحراني همچون بازارهاي روز و صفا که از مناطق خطر گسترش ويروس کرونا مي باشند تعطيل شدند و تا اطلاع ثانوي کسي حق تردد در اين بازارها را ندارد.
حيدري استقبال و مشارکت مردم در کاهش تردد در روز سيزده فروردين را خوب ارزيابي کرد و گفت: اميدواريم در روزهاي آينده شاهد ثبيت و کاهش آمار مبتلايان به کرونا در شهرستان خرمشهر باشيم.
وي نبود زيرساختهاي بهداشتي مناسب در خرمشهر را از عوامل اصلي انتشار بيماري کرونا در اين شهر بيان کرد و گفت: ضعف زيرساختهاي مناسب بهداشتي در خرمشهر در انتشار و افزايش آمار مبتلايان به کرونا موثر بوده لذا در چند جبهه تلاش هاي مضاعفي براي کنترل اين بيماري انجام شده است.
فرماندار خرمشهر در ادامه گفت: به منظور فرهنگسازي و اطلاع رساني به مردم در راستاي مبارزه با کرونا از همه شيوخ، سران عشاير دعوت به همکاري شد و در حال حاضر اجتماعات خانوادگي و تردد مردم در خيابانها نسبت به روزهاي گذشته کاهش نشان ميدهد.
حيدري جمعيت نسبتا زياد خانوارهاي خرمشهري که در يک خانه با هم زندگي مي کنند را از ديگر عوامل افزايش آمار مبتلايان به کرونا در اين شهر عنوان کرد و گفت: خيلي از خانوادهها بين پنج تا ۱۰ نفر در يک خانه زندگي ميکنند و قطعا يک نفر آلوده در يک خانواده ميتواند ديگر اعضاي خانواده را نيز مبتلا کند. لذا خانواده هايي که به شعار در خانه ماندن عمل کرده اند بايد مراقبتهاي ديگر بهداشتي را در خانه رعايت کنند.
معاون استاندار و فرماندار ويژه خرمشهر افزود: به منظور مبارزه با بيماري کرونا در خرمشهر منطقه آزاد اروند و ساير سازمان ها و واحدهاي صنعتي در زمينه پشتيباني مالي و تدارکاتب همکاري خوبي داشته اند.
حيدري تغيير رويکرد افراد را از ابزارهاي مهم فرهنگسازي در راستاي مبارزه با بيماري کرونا بيان کرد و گفت: براي مقابله با کرونا يک سرفصل جديد براي کاري بزرگ و بلند مدت لازم است که اين مهم مستلزم هماهنگي، همکاري و برنامهريزي بين همه دستگاههاي دولتي و مجتمعهاي صنعتي و خصوصي است.
نبود بازارهاي مناسب و بهداشتي و نيز ضعف زيرساختهاي شهري همچون وجود آبهاي راکد، سرريز شدن فاضلاب در سطح شهر از عوامل موثر در انتشار بيماري در خرمشهر به شمار ميروند.
با وجود تلاش نيروهاي جهادي، شهرداري، هلال احمر و نيروهاي دانشکده علوم پزشکي در مبارزه با بيماري کرونا و ضدعفوني و پاکسازي خيابان ها اما برخي مناطق خرمشهر همچنان مشکل سرريز فاضلاب دارند.
بازار