فارس/ معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشکي زاهدان گفت: حسين انصاري پژوهشگر برتر دانشکده بهداشت و دانشگاه علوم پزشکي زاهدان در نظام رتبه بندي ESI-Essential Sciience Indicators به عنوان دانشمندان يک درصد برتر دنيا معرفي شد.
نورمحمد بخشاني، معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشکي زاهدان اظهار کرد: حسين انصاري به عنوان يکي از اعضاي هيئت علمي پرتلاش دانشگاه و يکي از پژوهشگران موفق است که تاکنون پژوهش هاي اثر بخشي را در زمينه بيماري هاي واگير، غيرواگير، اعتياد و مصرف دخانيات انجام داده است.
وي ادامه داد: تلاش هاي بي وقفه اين پژوهشگر موفق، باعث انتخاب وي به عنوان دانشمندان يک درصد برتر دنيا شد که مبناي اين رتبه بندي، گردآوري و تجزيه و تحليل اطلاعات يک درصد مقالات داراي بيشترين استناد در پايگاه اطلاعاتي web of sciences است.
معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشکي زاهدان افزود: طبق نتايج اين رتبه بندي، در ماه مي 2020، حسين انصاري با چهار هزار و 278 استناد و متوسط 33 و چهار دهم استناد به ازاي هر مقاله، براي اولين بار از دانشگاه علوم پزشکي زاهدان جزو اين فهرست قرار گرفت.
بخشاني با اشاره به اينکه شاخص اچ - ايندکس اين محقق برجسته دانشگاه، هم اکنون 20 است، تصريح کرد: تاکنون ده ها مقاله از حسين انصاري در مجلات معتبر ملي و بين المللي به چاپ رسيده است.
گفتني است؛ حسين انصاري مدير گروه اپيدميولوژي و آمار زيستي دانشگاه علوم پزشکي زاهدان، در سال 1384 به عنوان نفر اول و دانشجوي برتر دوره کارشناسي ارشد، در رشته اپيدميولوژي از دانشگاه علوم پزشکي شيراز فارغ التحصيل و حاصل پايان نامه اين دوره منجر به چاپ 6 مقاله در مجلات معتبر داخلي و بين المللي شد که شامل پيشنهاداتي در خصوص نحوه درمان و مديريت بيماران تالاسمي ماژور بود.
در همان سال فارغ التحصيلي به عنوان عضو هيات علمي با دانشگاه علوم پزشکي زاهدان همکاري و در کنار آموزش، تحقيقات خود را در زمينه اپيدميولوژي تغذيه و بيماري هاي چشمي شروع کرد که منجر به چاپ ده ها مقاله در مجلات معتبر ملي و بين المللي طي سالهاي 1384 تا 1388 شد.
طي اين سال ها، در سه سال متوالي به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده بهداشت و دانشگاه علوم پزشکي زاهدان انتخاب شد. در سال 1388 با رتبه دوم کشوري در دوره دکتراي تخصصي اپيدميولوژي در دانشگاه علوم پزشکي تهران پذيرفته شد و در سال 1392 با معدل عالي و به عنوان نفر اول دانشجويان دوره دکتراي تخصصي دانشگاه علوم پزشکي تهران، از اين دانشگاه فارغ التحصيل شد.
از سال 1392 تا 1397 ضمن راهنمايي و مشاوره پايان نامه هاي متعدد در مقاطع دکتراي حرفه اي و کارشناسي ارشد، نتايج تحقيقات خود را در همايش هاي کشوري و بين المللي از جمله کشور ژاپن و سوئد ارائه داده و خدمات و فعاليت هاي دانشگاه علوم پزشکي زاهدان را در اين مجامع به برخي صاحب نظران معرفي کرد که منجر به شروع آشنايي و همکاري هاي بين المللي در زمينه انجام تحقيقات از جمله پروژه بار جهاني بيماري ها و در نتيجه همکاري با چاپ چندين مقاله در مجلات با فاکتور اثر بالاي 47 شد.
همکاري با زنده ياد محمد هاشمي، عضو گروه بيوشيمي دانشگاه و چاپ چندين مقاله مروري و متااناليز که داري بالاترين اويدنس است از ديگر فعاليت ها و افتخارات پژوهشي وي محسوب مي شود.
وي هم اکنون در خصوص بيماري کوويد- 19 در حال انجام تحقيق و پژوهش است.
بازار