ايرنا/ نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه زنجان گفت: اطلاع رساني مناسب از سوي رسانهها در خصوص بيماري کرونا نسبت به گذشته کمرنگتر شده است در حاليکه آمارهاي سرپايي و بيماريابيها بايد به طور مستمر به عموم مردم اطلاع داده شود.
حجت الاسلام علي خاتمي، نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه زنجان با اشاره به وضعيت کنوني اين بيماري در استان گفت: موضوع رعايت پروتکل هاي بهداشتي کرونا استفاده از ماسک و ضدعفوني محيط را شامل مي شود که در اين ميان صاحبان کسب و کارهاي بازگشايي شده بر رعايت توصيه هاي بهداشتي متعهد شده اند.
وي اضافه کرد: با توجه به وضعيت کرونايي و بازگشايي مساجد فقط يک چهارم جمعيت براي شرکت در نمازهاي جماعت حضور مي يابند درحاليکه در فضاهاي باز همانند امامزاده سيدابراهيم(ع) زنجان، امکان آلودگي وجود ندارد و مي توان در اين محيط ها نمازهاي جماعت را برپا کرد.
امام جمعه زنجان با انتقاد از نبود نظارتهاي کافي در استان گفت: گزارشهاي دريافتي نشان مي دهد که ازدحام، ترافيک و تراکم جمعيت در مکانهاي عمومي بالا است و با توجه به افزايش شمار مبتلايان نظارتها بايد بيش از گذشته نمود داشته باشد که متاسفانه در حد صفر است.
وي اظهار داشت: برگزاري مراسم هاي زير زميني به ويژه در منازل نگراني هايي را موجب شده چرا که وجود يک فرد آلوده مي تواند شمار زيادي از افراد ديگر را مبتلا کند.
حجت الاسلام خاتمي ادامه داد: فعاليت قهوه خانه ها و بخشي از قليانسراها در شهر زنجان به دليل محدوديت فضاها و تجمع افراد وضعيتي ناخوشايندي را ترسيم کرده و از طرفي ترددها نيز بيانگر آن است که تعدادي بسيار کم، از اقلام حفاظتي پيشگيري از کرونا استفاده مي کنند.
وي اضافه کرد: قرار نيست معجزه اي در ارتباط با بيماري کرونا رخ دهد و بنابراين براي غلبه بر اين بيماري همکاري شهروندان، آگاهي بخشي و اطلاع رساني مستمر و نظارت هاي جدي امري مهم به نظر ميرسد.
امام جمعه زنجان با اشاره به وضعيت دفن اموات کرونايي نيز گفت: پيش از اين اموات در يک قطعه در کنار هم دفن مي شدند که با کارهاي انجام گرفته اين کار در چهار قطعه انجام مي شود و از طرفي برگزاري نماز ميت در غسالخانه هم آلودگيهايي به همراه دارد.
وي اظهار داشت: بر اين اساس برگزاري شب هفتم درگذشتگان با فاصله گذاري اجتماعي، درمدت نيم ساعت، با نظارت هاي مستمر و تعهد کتبي اشکالي ندارد.
نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه زنجان ادامه : با توجه به اعلام دانشمندان چند سالي بايد با بيماري کرونا همزيستي داشت و بر اين مبنا بايد سبک زندگي و رفتارهايمان، در برابر با اين وضعيت يابد.
امام جمعه زنجان با تقدير از مدافعان سلامت کشور و اين استان ادامه داد: کادر درماني بيش از چهار ماه در حال خدمت رساني به بيماران کرونايي بوده و به تدريج در حال فرسودگي هستند که در اين ارتباط بايد آمارهاي واقعي در خصوص وضعيت کرونا و تکميل ظرفيت بخش هاي آي سي يو در بيمارستان به مردم بازگو شود تا حساسيت هاي خود را افزايش داده و توصيه هاي بهداشتي را جدي بگيرند.
وي خاطرنشان کرد: با توجه به افزايش ظرفيت تخت هاي آي سي يو و اعلام وضعيت قرمز در اين شهر و ديگر مناطق استان، آگاه بخشي و اطلاع رساني از وضعيت بيماري کرونا در اين استان مضاعف تر شود.
حجت الاسلام خاتمي افزايش حساسيت عموم نسبت به بيماري کرونا را خواستار شد و گفت: اين بيماري ترس و اضطراب چنداني ندارد بلکه با پذيرش اين واقعيت مبني بر همزيستي با اين بيماري بايد نکات بهداشتي را رعايت کرد و دستگاههاي نظارتي شبانه روزي پاي کار باشند.
وي خاطرنشان کرد: برخي رسانه هاي گروهي به دنبال زخم مي گردند تا با استفاده آن، در جامعه التهاب ايجاد کنند.
بازار