ايرنا/ رئيس اداره راه و شهرسازي ساوه گفت: در سه ماه نخست امسال با تلاش ماموران يگان حفاظت و بازرسان اين اداره، ۱۰ هکتار از اراضي ملي تصرفي از سوي سوي افراد سودجو در حوزه استحفاظي اين شهرستان و زرنديه باز پس گرفته شد.
صالح کربلايي حسني، رئيس اداره راه و شهرسازي ساوه اظهار داشت: در اين رابطه ۵۵۲ فقره پرونده تشکيل و به مراجع قضايي معرفي شد.
وي همچنين از اقدام اداره راه و شهرسازي ساوه براي انطباق اراضي تصرفي با طرح هاي مصوب موجود و اقدامات ديگري از قبيل انجام استعلام هاي مربوط به سابقه مالکيت از اداره ثبت اسناد و املاک در راستاي اجراي بخشنامه سياست هاي حمايتي تعيين تکليف اراضي تصرفي احداثي در شهرهاي بالاي ۲۵ هزار نفر جمعيت خبر داد.
به گفته او از سال ۱۳۹۶ تاکنون هيچ پرونده اي در راستاي اجراي بخشنامه مذکور (ابلاغي در مورخ ۱۷ شهريور ۹۶) با هدف سنددار شدن اراضي پس گرفته شده از متصرفين در ساوه تشکيل نشده است.
حسني همچنين تهيه نقشه و پيگيري براي رفع مشکلات مربوط به پلاک هاي اختلافي شامل قطعات ۱۶، ۱۹، ۲۰، ۲۱ و ۲۲ از فرعي پلاک ۸۴ اصلي بخش ۲ ساوه که به اراضي «سورکان» معروف است را از ديگر اقدامات راه و شهرسازي در سه ماه نخست امسال عنوان کرد.
وي افزود: اين اراضي در مجموع داراي ۱۱۵ هکتار با ارزش تقريبي ۴۰ هزار ميليارد ريال مي باشند.
رئيس اداره راه و شهرسازي ساوه افزود: در خصوص پلاک ۲۲ (فرعي از ۷ اصلي) بخش ۲ ساوه موسوم به «رضي آباد» که چهار هکتار مساحت به ارزش تقريبي ۸۰۰ ميليارد ريال دارد نيز علاوه بر تهيه نقشه، اعتراض به راي کميسيون ماده واحد موضوع اعتراض به راي ماده ۵۶ قانون ملي شدن جنگل ها و مراتع انجام و در دست پيگيري است.
بازار