تسنيم/در جلسه شوراي مبارزه با مواد مخدر استان چهارمحال و بختياري مباحثي همچون شناسايي و جمعآوري معتادان متجاهر، ارائه برنامههاي مبارزه با مواد مخدر و گفتوگو درباره عوامل سوقآوري به مواد مخدر مطرح شد.
جلسه شوراي مبارزه با مواد مخدر استان با حضور استاندار چهارمحال و بختياري و اعضاي شورا برگزار شد که يکي از اعضاي جلسه به عنوان پژوهشگر، مطالعه علمي در حوزه اعتياد را ارائه داد و اعضاء نظرات خود را اعلام کردند.
قدير مرتضوي، دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان چهارمحال و بختياري در اين جلسه اظهار داشت: با هماهنگيهاي صورت گرفته بدون کمترين مخاطرات احتمالي، معتادان متجاهر جمعآوري شد که شناسايي آنها مهمترين رکن بود.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به تهديد جدي کشور در زمينه اعتياد، افزود: اين امر کارکرد پيشگيرانه ما را سخت ميکند.
مرتضوي بيان داشت: چهارمحال و بختياري اولين استان بوده که کانون دائمي ياريگران زندگي را به منظور تبادل نظر و سازماندهي سازمانهاي مردم نهاد تشکيل داده که رسماً فعاليت اين مرکز آغاز شده است.
علل کاهش سن معتادان بايد مشخص شود
عبدالرضا عليمحمدي، دادستان عمومي و انقلاب مرکز استان چهارمحال و بختياري در ادامه اين جلسه با اشاره به اينکه در آموزش، فرهنگ، مشکلات اجتماعي، اقتصادي و اعتقادات، ضعف وجود دارد، تصريح کرد: بايد به جوانان هويت بخشي صورت گيرد و مشکلات برطرف شود.
عليمحمدي گفت: اقدامات بسياري در امر مبارزه با مواد مخدر انجام ميشود از طرفي شيوع اعتياد بيشتر و سن اعتياد پايين آمده و نوع آن تغيير يافته که علت بايد مشخص شود.
وي مسائل اجتماعي، بيکاري، عدم توجه به اوقات فراغت جوانان و نوجوانان، تغيير در اولين و ناکارآمدتر شدن آنها، ريسکپذيري قاچاق مواد مخدر و بحث اقتصادي آن را از جمله عوامل دخيل در سوق پيدا کردن افراد به مواد مخدر دانست.
دادستان عمومي و انقلاب مرکز استان چهارمحال و بختياري تاکيد کرد: تنها بيان مشکلات کارساز نبوده بلکه لازم است طرح و برنامه مقابله با آن ارائه شود، که لازم است تمام دستگاهها و سازمانهاي مردم نهاد نيز با عزم جدي گام موثري در اين راستا بردارند.
در پايان جلسه، از تعدادي از دستگاهها که در امر مبارزه با مواد مخدر فعاليت مطلوب داشتند تجليل شد.
بازار