ايرنا/ رئيس سازمان جهاد کشاورزي خراسان جنوبي گفت: اکنون سطح آلودگي ملخهاي صحرايي در اين استان تحت کنترل است و جاي نگراني نيست.
غلامرضا قوسي رييس سازمان جهاد کشاورزي خراسان جنوبي اظهار کرد: درخواست ۲ ميليارد تومان اعتبار براي مبارزه با ملخ صحرايي را به وزارت جهاد کشاورزي ارائه کرديم که يک ميليارد تومان مصوب شد.
وي بيان کرد: يک ميليارد تومان اعتبار ملي براي مبارزه با ملخ صحرايي براي استان مصوب شد که در مرحله نخست ۴۰۰ ميليون تومان اختصاص يافت و تامين سم در استان انجام شد که در اختيار شهرستانها قرار گرفت.
رييس سازمان جهاد کشاورزي خراسان جنوبي گفت: هجوم ملخ صحرايي در شهرستانهاي سربيشه، درميان و زيرکوه قابل کنترل است و نگران کننده نيست اما در شهرستان نهبندان ملخها وارد فاز پرواز و در برخي مناطق وارد مزارع و باغات شدهاند.
قوسي افزود: چون ملخها در روز بيشتر حالت پروازي دارند، شب به دليل تجمع در يک مکان بهترين زمان براي مبارزه است.
وي گفت: انواع تجهيزات مورد نياز براي مبارزه با ملخ صحرايي در استان تامين شده است و آمادگي پرداخت تسهيلات قرضالحسنه به ۲۰ نفر از کشاورزان بومي نهبندان براي خريد سمپاش را داريم.
رييس سازمان جهاد کشاورزي خراسان جنوبي با اشاره به اينکه در آخرين مرحله حيات و زندگي ملخها در شهرستان نهبندان قرار داريم، افزود: تا يکي ۲ هفته ديگر در صورت مساعد بودن شرايط در کشورهاي افغانستان، پاکستان و شايد هند شاهد مهاجرت ملخها از نهبندان به اين کشورها خواهيم بود.
قوسي بيان کرد: دوباره در فصل پاييز شاهد ريزش ملخها در استان خواهيم بود.
وي گفت: براساس اعلام نظر کارشناسان وزارت جهاد کشاورزي خراسان جنوبي نسبت به ساير استانها عملکرد مطلوبتري در مبارزه با ملخ صحرايي داشته است.
رييس سازمان جهاد کشاورزي خراسان جنوبي با بيان اينکه اکنون سطح آلودگي به ملخ صحرايي در استان حدود ۶۹ هزار هکتار است، اظهار داشت: عمليات سمپاشي و مبارزه در سطح حدود ۲۵ هزار هکتار انجام شده است و در برخي مناطق استان نيز سمپاشي در ۲ نوبت انجام شد.
قوسي عنوان کرد: مبارزه جدي با ملخهاي صحرايي در شهرستان نهبندان در حال انجام است و امکانات خودرويي مبارزه با اين آفت در اين شهرستان را نيز افزايش خواهيم داد.
بازار