ايرنا/ معاون علمي و فناوري رئيس جمهوري با بيان اينکه امسال ۵ نوع واکسن انساني توسط شرکت هاي دانش بنيان به بازار عرضه مي شود، گفت: ۲ مورد از اين واکسن ها آماده رونمايي است.
سورنا ستاري، معاون علمي و فناوري رئيس جمهوري اظهار داشت: در زمينه توليد واکسن کرونا ۶ قرارداد فعال منعقد شده که سه مورد آن در پژوهشگاه ها و سه قرارداد هم با شرکتهاي دانش بنيان منعقد شده است.
معاون علمي و فناوري رئيس جمهور افزود: يکي، دو مورد از اين پروژه ها پيشرفت قابل توجهي دارد و اميد است به نتيجه مناسب برسد.
وي با اشاره به سفر خود به استان گيلان اظهار داشت: استان گيلان به لحاظ نيروي انساني و زيرساخت هاي فرهنگي در حوزه کارآفريني بسيار مستعد است اما توسعه استان به هيچ وجه در اين حوزه متناسب با ظرفيت ها و توانمندي ها نبوده است.
وي با بيان اينکه اين استان هنوز تا رسيدن به جايگاه شايسته و واقعي خود در حوزه فناوري فاصله زيادي دارد، افزود : توقع مردم و سيستم دولتي با توجه به ظرفيت ها و توانمندي هاي اين استان بسيار بالاتر از شرايط موجود است.
وي ادامه داد: اتفاقات و تحولات خوبي در سالهاي اخير در حوزه علم و فناوري در حوزه توسعه شرکت هاي دانش بنيان رخ داده و همچنان هم تلاشها براي تقويت اين حوزه ادامه دارد.
ستاري تصريح کرد : امروز بيش از هر چيز نيازمند تحقق همدلي هستيم و بايد همه تلاش کنيم تا محيط و زمينه هاي حضور، اشتغال و کارآفريني را براي جوانان فراهم شود و بتوانيم ازظرفيت هاي انساني در توسعه کشور بهره مطلوب ببريم.
وي با بيان اينکه به عنوان دولت بايد زيرساخت هاي لازم را در اين زمينه فراهم کنيم، افزود : استان گيلان بر خلاف بسياري از استان ها که توسعه زيادي در حوزه زيرساخت هاي فناورانه داشته اند، طي سال هاي اخير در اين بخش سرمايه گذاري نشده و اکنون بايد کمبودهاي گذشته را به طور جدي جبران کنيم.
معاون علمي و فناوري رئيس جمهور ادامه داد: با پيگيرهاي استاندار گيلان و جلساتي که داشتيم اميد است اتفاقات خوبي در آينده در حوزه زيرساختي استان ايجاد شده و بخش خصوصي در حوزه شرکت ها ورود يافته و سرمايه گذاري نمايد.
به گزارش ايرنا، بازيد از پارک علم و فناوري استان گيلان و دانشگاه آزاد اسلامي واحد رشت، شرکت در آيين آغاز به کار صندوق پژوهش و فناوري غير دولتي استان و امضاي قرار داد اجرايي کارخانه نوآوري رشت از جمله برنامه هاي سفر ستاري به گيلان است.
بازار