صدا و سيما/ معاون نظارت و بهرهبرداري آبفاي استان تهران گفت: خروجي پساب ناشي از تطهير متوفيان کرونايي در سالنهاي تطهير بهشت زهرا (س) بالاتر از حد استاندارد است و ۱۵ روز يکبار نمونهبرداري و آزمايش ميشود.
دکتر محمدرضا کرمي نژاد، معاون نظارت و بهرهبرداري آبفاي استان تهران افزود: عملکرد تصفيه خانه اين سازمان در خروجي سالن هاي تطهير مطلوب ارزيابي و پساب خروجي آن طبق استانداردهاي سازمان حفاظت محيط زيست و حتي بالاتر از سطح استاندارد تاييد ميشود.
اين مسئول خاطرنشان کرد: ميزان کلرزني و گندزدايي با کلر طبق توصيههاي سازمان بهداشت جهاني عمل ميشود و اين تصفيه خانه به سيستم آنلاين (برخط) متصل است که لحظه اي گزارشات اين مرکز را براي کارشناسان و مديران ارسال ميکند.
وي اظهار داشت: هر ۱۵ روز يکبار نيز به صورت حضوري کارشناسان و مديران شرکت آب و فاضلاب تهران از اين مرکز بازديد و نمونه برداري ميکنند.
کرمي نژاد يادآور شد: آب و فاضلاب استان تهران تصفيه خانه سازمان بهشت زهرا(س) را يکي از مراکز خود دانسته و از تمام ظرفيت فني خود براي اين مرکز استفاده ميکند.
معاون نظارت و بهره برداري آب و فاضلاب استان تهران، محمدي مدير دفتر نظارت بر بهره برداري فاضلاب استان تهران، باغبان مدير دفتر کيفي، بهداشت و آزمايشگاهي آب و فاضلاب استان تهران با همراهي سعيد خال مديرعامل سازمان بهشت زهرا (س) و شهردار حرم مطهر حضرت امام خميني (ره) از آبهاي خروجي سالن هاي تطهير و تصفيه خانه مرکزي بهشت زهرا (س) بازديد و نمونه برداري کردند.
بهشت زهرا (س) نيز بزرگترين آرامستان ايران است که در جنوب تهران واقع شده است، فعاليت اين آرامگاه رسماً در سال ۱۳۴۹ خورشيدي آغاز شد و ابتدا ۳۱۴ هکتار وسعت داشت که در سال ۱۳۷۶ بخش شمالي به مساحت ۱۱۰ هکتار و در سال ۱۳۸۷ بخش شرقي به مساحت ۱۶۰ هکتار خريداري و به آن اضافه شد.
بهشت زهرا (س) در حال حاضر يک ميليون و ۳۰۰ هزار نفر را در خود جاي داده است و روزانه به امور ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر از اموات رسيدگي ميکند.
بازار