فارس/ جانشين رئيس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در ستاد دانشگاهي مبارزه با کرونا گفت: در حال حاضر يک هزار و ۵۱۴ بيمار غير کرونايي و ۸۴۱ بيمار کرونايي در مراکز درماني زيرپوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد بستري هستند.
شاپور بديعي جانشين رئيس دانشگاه علوم پزشکي مشهد با بيان اينکه در حال حاضر يک هزار و ۵۱۴ بيمار غيرکرونايي و ۸۴۱ بيمار کرونايي در مراکز درماني زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد بستري هستند، اظهار کرد: از اين تعداد ۲۲۱ بيمار در بخشهاي مراقبت ويژه بستري هستند و به طور کل ۳۰ درصد تخت هاي بستري دانشگاه به بيماران کرونايي اختصاص يافته است.
وي افزود: در حال حاضر به طور متوسط روزانه ۲۳۱ بيمار کرونايي در مراکز درماني زير پوشش دانشگاه پذيرش و بستري ميشوند و روزانه حدود ۸۵ نفر نيز بيمار بهبود يافته کرونايي از مراکز درماني مرخص ميشوند.
جانشين رئيس دانشگاه علوم پزشکي مشهد با بيان اينکه حدود ۲۰ درصد از بيماران بستري در مراکز درماني زير پوشش دانشگاه غيربومي و زائر هستند، تصريح کرد: بيشتر زائران که به بيماري مبتلا هستند اطلاعي از برنامه نظام ارجاع بيماران کرونايي ندارند و به طور مستقيم به مراکز درماني دانشگاه مراجعه ميکنند.
بديعي با بيان اينکه حضور زائران و عدم رعايت نظام ارجاع از مهم ترين عوامل اثر گذار در ازدحام مراکز درماني عنوان کرد و گفت: با راهاندازي مجدد سامانه تلفني پاسخگويي ۱۹۱، از روز گذشته روند مراجعه بيماران سرپايي به مراکز درماني کاهش يافته است.
سيستم مراقبت در منزل در اورژانس عدالتيان راه اندازي ميشود
مسئول کارگروه مراقبت و درمان دانشگاه علوم پزشکي مشهد از اجراي سيستم مراقبت در منزل در اورژانس عدالتيان خبر داد و گفت: اين طرح با همکاري بسيج جامعه پزشکي به منظور کاهش بار مراجعه به مراکز درماني اجرا ميشود و تا کنون۸۰ گروه بر اساس تعرفههاي دولتي و يا رايگان براي مشارکت در اين طرح اعلام آمادگي کردهاند.
وي تصريح کرد: همچنين با همکاري سپاه امام رضا(ع) قرار است ۲۰۰ تخت نقاهتگاهي براي نگهداري بيماران مبتلا به کرونايي و گذراندن دوران بهبودي اين دسته از بيماران راه اندازي شود.
بديعي خاطرنشان کرد: با همکاري بسيج جامعه پزشکي ۱۰۰ نفر نيروي داوطلب براي خدمات رساني به بيماران کرونايي در بخشهاي مختلف اعلام آمادگي کردند.
جانشين رئيس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در ستاد دانشگاهي مبارزه با کرونا با بيان اينکه در حال حاضر بيماران کرونايي تنها در مراکز شريعتي و ۶۱۰ تختخوابي بستري ميشوند و ساير مراکز مشهد به بيماران غيرکرونايي اختصاص يافته است، خاطرنشان کرد: رويکرد دانشگاه اين است که همزمان با ارائه خدمات به بيماران کرونايي، روند ارائه خدمات به بيماران غيرکرونايي نيز به شکل مطلوبي انجام شود.
وي ضمن قدرداني از بخش خصوصي در همراهي و کمک به دانشگاه در مسير مبارزه و مديريت بيماري کرونا اظهار کرد: تا کنون حدود ۱۰ درصد از پرسنل بخش خصوصي در بخش دولتي خدمات رساني به بيماران کرونايي داشته اند.
بديعي با اشاره به ساخت بيمارستان جديد شهيد هاشمي نژاد اظهار کرد: با راه اندازي مرحله به مرحله اين بيمارستان، روند خدماترساني به بيماران غيرکرونايي به ويژه ساکنان شمال مشهد به شکل مطلوبي بهبود مييابد.
مسئول کارگروه مراقبت و درمان دانشگاه علوم پزشکي مشهد، با بيان اينکه با همکاري معاونت آموزشي پروتکل هاي درماني تدوين شده است، تصريح کرد: با همکاري اين معاونت تمامي پزشکان شيفت بندي شده اند و براي جلوگيري از تحليل نيرو زماني براي استراحت آن ها نيز در نظر گرفته شده است.
بازار