عليمراديان، معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي اراک اظهار کرد: اين دلالان تنها و تنها به فکر پول بوده و سلامتي هموطنان و روزهاي سخت برايشان اهميتي ندارد.
️او افزود: آنها آمپول چند هزار توماني دگزامتازون را از داروخانه ها خريده و با تعويض برچسب، تحت عنوان رمدسيوير ساخت آمريکا به قيمت هاي بسيار گزاف در بازار آزاد مي فروشند.
️وي خاطرنشان کرد: متاسفانه اخيرا نمونه هاي تقلبي دارو در بازار آزاد مشاهده شده که حتي بسته بندي آن مربوط به شرکت هاي توليد داخلي است و برچسب تقلبي بر روي آن به صورت کاملا ناشيانه به چشم ميخورد.
️عليمراديان تاکيد کرد: در حال حاضر داروي رمدسيوير براي درمان بيماران سرپايي و بستري در کشور توزيع نميشود و از طرفي سازمان غذا و داروي کشور در حال تامين ماده اوليه اين دارو است و چند شرکت دارويي داخلي نيز در حال تلاش براي توليد اين دارو هستند.
️وي در ادامه با اشاره به اينکه نميتوان گفت به طور قطع استفاده از اين داروي تقلبي چه عوارضي در پي دارد، خاطرنشان کرد: اطلاعاتي از ترکيبات آن در دست نيست اما عوارض جبران ناپذيري که اين دارو به علت منقضي شدن در پي خواهد داشت غير قابل چشم پوشي است و مصرف آن ممکن است عوارض حاد و شديد به دنبال داشته باشد.
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي اراک گفت: از ابتداي شيوع ويروس کوويد ۱۹ در کشور تاکنون مطالعات مختلفي بر روي داروهاي متعدد براي درمان کرونا انجام شده است و بعضي از داروها همچون هيدروکسي کلروکين، اسلتاميوير، تامي فلو، آزيترومايسين، ريباويرين و کلترا وارد پروتکلهاي درماني شده اند که عليرغم اثرات مثبت، استفاده برخي از اين داروها در مطالعات رد شده است.
️او در پايان تاکيد کرد: تمام تلاش تيم بهداشتي و درماني و حتي داروسازان بر اين قضيه متمرکز شده که هرچه سريع تر نتايج مطالعات جمع بندي و نقش موثري در درمان بيماران داشته باشند.