متولی موقوفه آقمشهد: مجوز بهرهبرداری از جنگل توسط منابع طبیعی صادر شد

خبر فارسي/ حسينعلي خادمي متولي موقوفه آقمشهد ساري که اين روزها از او در رسانهها بهعنوان مالک ۵ هزار و ۶۰۰ هکتار از اراضي جنگلي ساري بسيار گفته شد از صدور مجوز بهرهبرداري از جنگلهاي آقمشهد توسط منابع طبيعي مازندران خبر داد.
حسينعلي خادميآقمشهدي متولي موقوفه آقمشهد ساري با اشاره به اينکه حدود ۲۰ سال تلاش کردم تا موقوفه آقمشهد طبق قانون شرع مقدس اسلام و قوانين مملکتي اجرا شود و براي اثبات وقفيت مدارک و مستندات زيادي داريم که به مراجع قضائي ارائه دادم و تمامي آن موجود است، اظهار کرد: در وقفنامه ذکر شده که شش دانگ اراضي قريه آقمشهد اعم از آبي، خشکه، مراتع، توت، تليوار، انهار، اشجار مثمره و غيرمثمره و کل مايتعلق آن وقف مؤَبَّد و حَبس مُخَلَّد است؛ نيت واقف اين بود که ثلث از منافع خالص آن صرف تعزيهداري و اطعامدهي اباعبداله الحسين(ع) و ثلث ديگر آن صرف حفاظت امامزاده محل واقع در قريه مزبور و ثلث باقي صرف مصالح عامه شود.
وي با بيان اينکه برخي افراد در رسانهها ميگويند موقوفه آقمشهد وقف خاص است، در صورتي که اصلاً صحيح نيست، افزود: اين موقوفه وقف خاص نيست بلکه وقف عام غيرمتصرفي بوده و براي مردم است و درآمد آن صرف عمران و آباداني روستاي آقمشهد ميشود و در جهت اجراي نيت واقف بايد عمل شود.
متولي موقوفه آقمشهد ساري با بيان اينکه اين موقوفه طبق قانون املاک و شرع مقدس اسلام به رسميت شناخته شده است و از نظر قانوني مشکلي ندارد، تصريح کرد: هدفم اين است که به موقوفه آقمشهد براساس قانون شرع و ساير قوانين مربوطه عمل کنم تا باقيات و صالحات آن به جامعه و اهالي محل برگردد.
خادمي با اشاره به اينکه در سال ۱۳۸۰ منابع طبيعي مازندران ششدانگ قريه آقمشهد را پيش خود تفکيک و يک قسمت آن را از وقفيت خارج ميکند، افزود: نسبت به اين حرکت غيرقانوني و غيرشرعي معترض شدم و به صورت جدي آن را در مراجع قضايي پيگيري کردم.
وي تصريح کرد: خود مسؤولان منابع طبيعي ميدانند که قريه آقمشهد وقف است و ميدانند که تفکيک از نظر شرعي مشکل دارد اما آن را تفکيک و حق موقوفه را تضييع کرده بودند.
متولي موقوفه آقمشهد با بيان اينکه با چپاول منابع ملي مخالف هستم و هيچوقت هم اجازه نميدهم موقوفهخواري صورت گيرد، اظهار کرد: وقف جلوي بهرهبرداري غيرقانوني و غيراصولي منابع طبيعي از اراضي موقوفه آقمشهد را گرفته است.
وي عنوان کرد: با وقف هيچگاه منافع ملي به خطر نميافتد، بلکه حفظ ميشود تا کسي نسبت به آن تعرض نکند اما شما ببينيد در اراضي منابع طبيعي استان که وقف نيست، چه ميزان ويلا سبز شده؟ و چه ميزان تغيير کاربريها صورت گرفته است؟ چرا جلوي ويلاسازيها و تغيير کاربريها را نميگيرند؟ حالا که فرهنگ وقف جلوي اين تعرضات را گرفته به آن حمله ميکنيد؟ بله، حفظ منابع طبيعي توسط وقف، براي آقايان گران تمام شده است چون منافع خود را از دست دادهاند.