نماد آخرین خبر

چه کسانی باید تست کرونا بدهند؟

منبع
فارس
بروزرسانی
چه کسانی باید تست کرونا بدهند؟

فارس/ معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي همدان با بيان اينکه تست کرونا براي همه افراد توصيه نمي‌شود گفت: اين تست براي افراد خاص و در معرض خطر انجام مي‌شود.

منوچهر کرمي، معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي همدان با بيان اينکه طي يک ماه اخير پيامک‌هاي متعددي اوايل از طرف ادارات و در حال حاضر از عموم مردم در مورد انجام تست کرونا داشتيم اظهار کرد: به طور کلي براي آزمايش کرونا دو نوع تست آزمايش وجود دارد؛ يکي از آنها تست خون است که به هيچ عنوان به صورت فردي کاربرد ندارد و صرفا در پژوهش‌ها و شرايط غربالگري گروه‌هاي خاص، مانند گروه‌هاي پزشکي استفاده مي‌شود.
وي با بيان اينکه اين تست با عنوان سرولوژي بين ۶۴ تا ۶۶ هزار تومان هزينه دارد گفت: اين تست وضعيت کنوني ابتلا را نشان نمي‌دهد و معمولاً دو هفته طول مي‌کشد.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي همدان خاطرنشان کرد: تست دوم تست "PCR" است که از ناحيه داخل حلقي و دهاني يا بيني گرفته مي‌شود که در استان همدان از طريق حلقي دهاني يا گلو انجام مي‌دهيم.
وي با بيان اينکه اين تست به دلايلي براي همه افراد به هيچ عنوان توصيه نمي‌شود گفت: جواب اين تست در ۴۰ درصد موارد منفي کاذب است يعني با وجود اينکه فرد مثبت است گفته مي‌شود در حال حاضر جواب آزمايش منفي است اما ممکن است ۲۰ درصد مثبت باشد.

کرمي بيان کرد: متاسفانه همين اطمينان بخشي باعث مي‌شود فرد به اقدامات بهداشتي توجه نکند و باعث انتشار بيماري شود.
وي با اشاره به اينکه اين تست براي برخي افراد واجب و ضروري است گفت: از مردم خواهش مي‌کنم به هيچ عنوان براي انجام تست اصرار نکرده و به توصيه‌هايي مبني بر اينکه فلان آزمايشگاه بخش خصوصي آن را انجام مي‌دهد، توجه نکنند.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي همدان با تاکيد به اينکه ما در بخش دولتي براي همه افراد واجد شرايط سرپايي يعني بيماران سرپايي علامت‌دار بالاي ۶۰ سال، افراد داراي بيماري زمينه‌اي يا خانواده و همکاران بيماران زمينه‌اي اين تست را انجام مي‌دهيم افزود: وظيفه بخش دولتي است که اين کار را انجام دهد.
وي بيان کرد: افرادي به پرسنل ما در بيمارستان‌ها و مراکز درماني اصرار مي‌کنند بخش خصوصي را معرفي کنند در حالي که ضرورتي ندارد و خواهش مي‌کنيم به نکات مورد توجه همکاران ما توجه کنند.
او با طرح اين سوال که اما چگونه متوجه شويم بيمار هستيم يا خير؟ ادامه داد: کساني که در خانواده خود فرد بيمار دارند، بالاي ۶۰ نبوده و بيماري زمينه‌اي ندارند يا خانمي، باردار نيست بايد به مدت دو هفته غربالگري علامتي خود را رصد کنند و هرگونه علائم مانند تب، سرفه و تنگي نفس در بين اين دو هفته از آخرين تماس خود با فرد مبتلا داشتند، به مراکز ۱۶ ساعته ما مراجعه کند.
کرمي خاطرنشان کرد: در اين دو هفته لازم است حتما نکات بهداشتي مانند زدن ماسک و جلوگيري از اجتماعات را رعايت کند و اگر کارمند هستند، از مرخصي يا دورکاري استفاده کند.


همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان همدان را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر همدان در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEH4hhdUB7Tpo7icCQ
آخرين خبر همدان در اينستاگرام :
https://www.instagram.com/hamedan_today