آبیاری زمین های کشاورزی حاشیه گرگان با فاضلاب
مهر/ آبياري برخي از مزارع در گرگان با فاضلاب و رواناب هاي آلوده به معضلي تبديل شده که سلامت مردم را تهديد ميکند و اين امر نيازمند برخورد جدي و قاطع دستگاههاي متولي است.
کشاورزي با آب فاضلاب و روانابهاي آلوده شهري به معضلي تبديل شده که چندين سال است مردم گرگان را گرفتار کرده است.
برخي از زمينهاي حاشيه شهر مانند محور کمربندي، جاده گرگان به آق قلا و کوي اوزينه با فاضلاب آبياري ميشود. اين در حالي است که فاضلاب به عنوان منابع آبي غيرمتعارف در صورتي ميتواند براي منابع پذيرنده همچون آبهاي سطحي، زيرزميني و کشاورزي و آبياري فضاي سبز استفاده شود که تصفيه شده و به استانداردهاي لازم برسد.
با توجه به تجمع مواد سمي در محصولات و انتقال در زنجيره غذايي که سبب بروز انواع بيماريها در انسان ميشود لذا دستگاههاي متولي بايد برخورد جدي تري با خاطيان داشته باشند.
همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان گلستان را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر گلستان در تلگرام :
t.me/joinchat/AAAAAERANZ25YggdlHRFUg