قم در نزدیکی پیک دوم کرونا

باشگاه خبرنگاران/ مديرکل مديريت بحران استان قم گفت: هنوز وارد پيک دوم شيوع بيماري کرونا در قم نشدهايم، ولي با توجه به افزايش بيماران بستري، احتمال ورود به پيک دوم استان در زمينه بيماري کرونا وجود دارد.
محسن اروجي مديرکل مديريت بحران استان قم به همکاري همه دستگاهها ازجمله ارگانهاي دولتي، نظامي، انتظامي، خصوصي، دانشگاهها، حوزههاي علميه، شهرداري، دهياريها و حوزه صنعت پرداخت و گفت: هر هفته پيشنهادات از همه بخشها جمعآوريشده و پس از تصويب در ستاد استان به ستاد ملي مبارزه با بيماري کرونا ارسال ميشود که اگر ستاد ملي تصويب کند اجرايي ميشود.
مديرکل مديريت بحران استان قم همکاري مردم را براي کنترل بيماري کرونا در صورت بروز پيک دوم شيوع اين بيماري قابلتوجه پيشبيني کرد و يادآور شد: هنوز وارد پيک دوم شيوع اين بيماري نشدهايم و مردم همانند ابتداي شيوع اين بيماري با دريافت اطلاعات کامل و صحيح همکاريهاي لازم را خواهند داشت.
اروجي از صدور مجوزهاي لازم براي افزايش توليد ماسک و مواد ضدعفونيکننده خبر داد و مطرح کرد: هماهنگيهاي لازم براي صدور مجوز توليد ماسک و مواد ضدعفونيکننده در استان انجامشده و مواد اوليه در اختيار توليدکنندگان قرار ميگيرد.
مديرکل مديريت بحران استان قم تأکيد کرد: مطالبات مردمي براي رعايت پروتکلهاي بهداشتي قابلتوجه بوده و نمونه اين همکاري استفاده از ماسک در بين مردم در کوچه، خيابان و بازار است.
اروجي به مطالبات مردمي براي ادامه ضدعفوني کردن خيابانها و معابر اشاره و تصريح کرد: در ابتدا تمام خيابانها و معابر ضدعفوني ميشدند، اما بهمرور به مراکز پرتردد و پرخطر مانند بيمارستانها، بهشت معصومه (س) و خيابانهاي بيمارستانها محدود شد و امروز بهصورت هوشمند و در مراکزي مانند خانه افراد مبتلا انجام ميشود.
مديرکل مديريت بحران استان قم تعداد پروتکلهاي لازمالاجرا را ۱۲۰ مورد اعلام و يادآورشد: امروز ۱۲۰ پروتکل بهداشتي شامل ۹۰ دستورالعمل عمومي و ۲۸ دستورالعمل براي اقشار خاص در شهر اجرا ميشود.
اروجي عملکرد ستاد ملي بسيج استان قم را در کشور قابلتوجه و تقدير خواند و ابراز کرد: هماهنگي بين دستگاههاي اجرايي و مديريت واحد بحران اجراي طرح غربالگري و عملکرد پايگاههاي سلامت در تحت نظر گرفتن افراد مشکوک به کرونا در دوران پيک بيماري و تحت پوشش قرار دادن افراد داراي بيماري زمينهاي و يا افراد با ريسک بالا تا امروز در بين تمام استانها سرآمد بوده است.
مديرکل مديريت بحران استان قم به عملکرد نيروهاي جهادي در بهشت معصومه (س) پرداخت و گفت: يکي از اقداماتي که در شهر قم انجام شد و سپس به کل کشور تعميم دادهشده، انجام کليه اعمال شرعي فوتشدگان توسط کادر بهشت معصومه (س) و نيروهاي جهادي، با رعايت همزمان پروتکلهاي بهداشتي بوده است.
اروجي هماهنگي ستاد مبارزه با کرونا در استانها را با ستاد ملي مبارزه با کرونا در کشور الزامي خواند و يادآور شد: اين بيماري، چون کل کشور را درگير کرده در کشور فرماندهي واحد دارد، تمام مصوبات بهصورت يکپارچه در کشور اجرا ميشود.
مديرکل مديريت بحران استان قم خواستار ادامه همکاري مردم و ارگانهاي دولتي و خصوصي در مبارزه با کرونا شد وعنوان کرد: تا پايان اين بيماري بايد همه ارگانها و مردم باهم همکاري لازم را داشته باشند و رعايت پروتکلهاي بهداشتي در اماکن مقدس را قابلتوجه خواند و بر پيشتازي اماکن مقدس در اين زمينه تأکيد کرد.
اروجي به مديريت داخل استانها اشاره کرد و گفت: در استان قم با تقسيمبندي استاندار بهعنوان رئيس ستاد مبارزه با کرونا در ۸ ناحيه و ۵۲ منطقه با فرماندهي مشخص برنامههاي ستاد ملي کرونا را اجرا کرده و تدوين درست وظايف همه ارگانها توسط استاندار قم مديريت بحران را به يک مديريت تأثيرگذار و موفق تبديل کرد.
مديرکل مديريت بحران استان قم يادآورشد: مديريت واحد انجامشده در قم بهصورت يک نمونه موفق مديريت بحران در استان قم دستاوردهاي خوبي داشته است و ان شاء الله از تجربيات بهدستآمده در تمام بحرانها استفاده خواهد شد.