جوانان جویای کار در دام مجرمان سایبری

باشگاه خبرنگاران/ رئيس پليس فتاي قم نسبت به کلاهبرداري از طريق انتشار آگهي استخدام در فضاي مجازي هشدار داد.
سرهنگ علي موالي، رييس پليس فتاي قم اظهار کرد: افزايش بيکاري باعث شده تا مجرمان سايبري از اين امر سوءاستفاده کرده و با انتشار آگهي استخدام به سرقت اطلاعات يا سوءاستفادههاي مالي از جوانان جوياي کار روي آورند.
او افزود: ترفند مجرمان سايبري براي به دام انداختن افراد جوياي کار بدينصورت است که با انتشار آگهي استخدام با درآمد بالا، بيمه و غيره افراد جوياي شغل را فريب داده و از آنها سو استفاده ميکنند.
رييس پليس فتاي استان قم ادامه داد:کلاهبرداران در گام اول از شخص، رزومه اطلاعاتي فردي و کاري ميخواهند که در پي جمعآوري اين اطلاعات در گام بعدي با ارائه شماره حساب يا هدايت آنها به سايتهاي جعلي و درگاههاي بانکي فيشينگ براي واريز وجه آزمون استخدامي از آنها سوءاستفادههاي مالي ميکنند.
سرهنگ موالي با توجه به سابقه اينگونه کلاهبرداريها از افراد جوياي کار گفت: بهتر است قبل از واريز هرگونه وجهي به حسابهاي اعلامي از سوي اين افراد و يا واريز از طريق درگاههاي جعلي بانکي در خصوص شرکتي که آنها آگهي استخدام دادهاند تحقيق کنيد تا از واقعي بودن اين شرکت اطمينان حاصل شود.
رييس پليس فتاي استان قم تاکيد کرد: تبليغات، پيشنهادهاي فريبنده و حقوقهاي غير متعارف در فضاي مجازي ممکن است دامي براي متقاضيان کار باشد و صرفاً درج يک شماره تلفن و آدرسهاي گمراه کننده است، حتماً به صورت حضوري قبل از استخدام با صاحب آگهي ملاقات کنيد و از محل فعاليت مطلع شويد و در صورت اطمينان از صحت موضوع، اقدامات بعدي را انجام دهيد.