نماد آخرین خبر

بالاترین هدر رفت آب مراکز استان‌ها مربوط به کرمانشاه است

منبع
تسنيم
بروزرسانی
بالاترین هدر رفت آب مراکز استان‌ها مربوط به کرمانشاه است

تسنيم/ مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه در بخش جاري و عمراني حدود ۴۰۰ ميليارد تومان بدهي دارد.

عليرضا کاکاوندي، مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه اظهار داشت: شرکت هاي آب و فاضلاب شهري و روستايي  براساس صورت‌هاي مالي مصوب زيان‌ده هستند.

وي با بيان اينکه در بدو فعاليت در بخش جاري 75 ميليارد تومان و در بخش عمراني 300 ميليارد تومان بدهي داشتيم، عنوان کرد: بسياري از بدهي‌ها مربوط به سال‌هاي گذشته است و در زمينه نيروي انساني نيز تعداد نيروهاي حجمي بيشتر از نيروهاي اصلي است.

کاکاوندي با اشاره به اينکه در بسياري از شهرها تنها يک منبع تأمين آب وجود دارد گفت: در شهر کرمانشاه 146 حلقه چاه و چند سراب وجود دارد و بخشي نيز از سد گاوشان تأمين مي‌شود.

مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با بيان اينکه هيچ جاي کشور به اندازه شهر کرمانشاه از نظر آب شرب و فاضلاب مشکل ندارد، افزود: طرح بلندمدت تأمين آب شرب از سد گاوشان است که قرار بوده چند سال گذشته افتتاح شود اما به دلايل مالي هنوز به بهره‌برداري نرسيده و خط اضطرار راه‌اندازي شده نيز جوابگو نيست.

وي با اشاره به اينکه علاوه بر کمبود آب فرسودگي شبکه و خطوط نيز وجود دارد، گفت: بالاترين درصد هدررفت مراکز استان کشور مربوط به کرمانشاه است به طوري که 45 درصد تأسيسات فرسوده است که بايد تعويض شود و نيازمند اعتبار کلاني است.

مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با بيان اينکه ساخت و سازهاي غيرمجاز به ويژه در حواشي شهر يک معضل بزرگ است و بسيار سازماندهي شده عمل مي‌شود عنوان کرد: از شوراي تأمين و استاندار درخواست شده که اين واحدها تعيين تکليف شوند.

کاکاوندي با اشاره به اينکه در شهر کرمانشاه 20 هزار مورد انشعاب غيرمجاز وجود دارد گفت: هر چند بارها با اين موارد برخورد مي‌شود اما کارساز نيست و از طرفي جريمه‌هاي تعيين شده متناسب با خسارت وارد شده نيست.

وي افزود: پيشنهاد داده شده بود شعبه خاص موضوعات مربوط به انرژي در هر استان تشکيل و در حل و فصل اين مشکلات تسريع شود و حتي معاونتي در قوه قضاييه ايجاد شود.

مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با بيان اينکه براساس قانون در ساختمان‌هاي بيش از دو طبقه بايد پمپ مخزن وجود داشته باشد، گفت: در مساکن مهر برخي پمپ ندارند و برخي با وجود دارا بودن ظرفيت کافي براي تأمين آب شرب تمام واحدها را ندارد.

کاکاوندي با بيان اينکه مصرف آب 26 درصد افزايش يافته است و در برخي روزها 6800 ليتر بر ثانيه خروجي مخازن بوده است، عنوان کرد: اين افزايش مصرف مربوط به دوران شيوع کرونا است.

وي افزود: شرکت آبفا حتي يک مورد تانکر سيار ندارد و اکنون 123 روستا با تانکر بخش خصوصي آبرساني مي‌شوند و اين سبب بروز مشکلاتي مي‌‌شود در حالي استانداري سه دستگاه خريداري کرده و در اختيار هلال‌احمر گذاشته است که قرار شد به شرکت آبفا اختصاص يابد.

مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با بيان اينکه در سه ماه گذشته 64 روستا ايراني شده و تا پايان سال به بيش از 100 روستا مي‌رسد، گفت: در روستاها آبرساني باغات و مزارع از طريق آب شرب انجام مي‌شود.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان کرمانشاه را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر کرمانشاه در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEEFg3sRsDfJ20ludA
آخرين خبر کرمانشاه در اينستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today