ماجرای پیامکهای اشتباهی کشف حجاب پلیس برای رانندگان تهرانی

رکنا/ فرمانده انتظامي تهران بزرگ درباره پيامکهاي اشتباهي کشف حجاب در خودرو که براي رانندگان ارسال شده بود توضيح داد.
آنطور که مسئولان نيروي انتظامي اعلام کردهاند، اجراي طرح «ناظر يک» در کشور منجر به کاهش ۶۰ درصدي جرم کشفحجاب در داخل خودروها شده است. خروجي مهم و قابلتوجهي که اشکالات جزيي و اشتباهات غيرعمدي اين طرح را توجيهپذير ميکند؛ هرچند که تلاش ناجا اين است که همين اشتباهات را هم به کمترين ميزان ممکن برساند.
طي روزهاي گذشته بارديگر انتقادهايي به طرح «ناظر يک» مطرح شده است و برخي مالکان خودرو(به ويژه در تهران)، مدعي دريافت پيامکهاي اشتباهي با محتواي ارتکاب جرم کشفحجاب در خودرو شدهاند. به همين دليل با سردار «حسين رحيمي» فرمانده انتظامي تهران بزرگ گفتگو ميکنيم تا پاسخ او به اين گلايهها را بشنويم.
سردار رحيمي فرمانده انتظامي تهران بزرگ اگرچه به گفته خود در جلسهاي کاري حضور دارد، اما به دليل اهميت موضوع و ضرورت پاسخگويي به افکار عمومي، توضيحاتي ارائه ميکند و ميگويد: «طرح ناظر يک، با مشکل خاصي مواجه نيست و طبق روال عادي در حال اجراست».
از سردار رحيمي درباره پيامکهاي اشتباه و گلايههاي برخي مالکان خودرو ميپرسم و او اين گونه پاسخ ميدهد: «در يک طرح گسترده که در کل کشور انجام ميشود، ممکن است خطا يا اشتباه هم وجود داشته باشد. گاهي ممکن است يک اشتباه رايانهاي در ثبت شماره پلاک رخ بدهد يا ممکن است وقتي همکاران ما شماره پلاک يک ماشين را با چشم ميبينند، در نوشتن آن يک شماره بالا و پايين بشود که اين اشتباهات طبيعي است و عجيب نيست، کار توسط انسان انجام ميشود و امکان اشتباه وجود دارد».
پاسخ سردار رحيمي به اين سوال که «ميزان اشتباهات در طرح ناظر يک چقدر است؟» اين است: «ميزان خطاها در اجراي اين طرح مثلا ممکن است يک يا دو درصد باشد».
بر مبناي اظهارات مردم عزيز تصميم ميگيريم
فرمانده انتظامي تهران بزرگ که با شجاعت احتمال بروز خطا در اجراي اين طرح را ميپذيرد، رويه پليس در بررسي اشتباهات احتمالي را هم شرح ميدهد: «ما در مراجعه مردم عزيز به پليس درباره پيامکهاي دريافتي، ملاک را صحبتها و اظهارات مردم ميدانيم و اينطور نيست که بخواهيم اصرار کنيم حتما آنها مرتکب کشفحجاب در خودرو شدهاند، در اکثر موارد هم ملاک ما همين نظرات مردم است و بر مبناي آن تصميمگيري ميکنيم»