نماد آخرین خبر

دبیر شورای سلامت اهواز: احتمال ابتلای چندباره افراد در پیک سوم کرونا وجود دارد

منبع
تسنيم
بروزرسانی
دبیر شورای سلامت اهواز: احتمال ابتلای چندباره افراد در پیک سوم کرونا وجود دارد

تسنيم/ دبير شوراي سلامت اهواز با رد ادعاي ايمني ۲ ماهه کرونا در فرد گفت: ابتلا به کرونا هيچ ايمني در بدن ايجاد نکرده و شواهد نشان مي‌دهد احتمال ابتلا چندباره افراد در پيک سوم کرونا وجود دارد.

احمد مشکورنيا، دبير شوراي سلامت اهواز اظهار داشت: مردم بايد متوجه باشند منظور از وضعيت سفيد به معناي پايان کرونا نيست.
وي افزود: اکنون وضعيت همه کشور از نظر کرونا قرمز است و مسافرت به خارج از استان، مهماني‌هاي خانگي، برگزاري مراسم، بازگشايي مدارس و برگزاري کنکور از عوامل اين وضعيت هستند.
دبير شوراي سلامت اهواز با اشاره به نقش بالاي مسافرت در افزايش آمار کرونا ادامه داد: کساني که به مسافرت مي‌روند، در برگشت کرونا به سوغات مي‌آورند.
مشکورنيا بيان داشت: در کرونا 20 درصد مبتلايان فاقد علائم ظاهري و بدون علامت هستند و در يک بازه زماني 5 روزه بيماران سرپايي افزايش و دو تا سه هفته بعد بستري و متاسفانه در عرض يک ماه آمار مرگ و مير افزايش پيدا مي‌کند.
دبير شوراي سلامت اهواز به مسئله کدورت آب شرب اهواز اشاره و تصريح کرد: آب شرب اهواز هيچ گونه آلودگي ميکروبي ندارد و روزانه نمونه‌برداري صورت مي‌گيرد.
رئيس مرکز بهداشت شرق اهواز با اشاره به افزايش موارد ابتلا به کرونا گفت: در اول شهريورماه 10 مورد مثبت کروناويروس در شرق اهواز شناسايي شد اما به تدريج موارد بيماري افزايش يافت و در 28 شهريورماه 30 مورد مثبت شناسايي شدند؛ اين ارقام نشان مي‌دهد که در اين روز، 60 تا 70 بيمار مراجعه کرده‌اند و از افراد واجد شرايط نمونه‌گيري شده که اين تعداد مثبت شناسايي شده‌اند.
وي با اشاره به روش‌هاي تشخيصي کرونا بيان کرد: شرح حال و علائم باليني، سي‌تي اسکن، سنجش آنتي‌بادي و تست مخاطي(PCR) چهار روش تشخيص اين بيماري هستند. زنان باردار، افراد داراي نقص ايمني و افراد داراي بيماري زمينه‌اي مانند بيماران مبتلا به ديابت و فشار خون کنترل‌ نشده در اولويت نمونه‌گيري هستند.
مشکورنيا افزود: زماني که يک بيمار با از دست رفتن حس چشايي و بويايي مراجعه مي‌کند به معني ابتلا به کرونا است حتي اگر فرد براي دو ساعت حس بويايي و چشايي‌اش را از دست بدهد، به طور قاطع به کرونا مبتلا شده است بنابراين چنين فردي تست نمي‌شود زيرا مطمئنا مبتلا است.
وي گفت: زماني که بيماري با علائم ريوي مانند سرفه و تنگي نفس مراجعه مي‌کند، ميزان تشخيص سي ‌تي ‌اسکن 97 درصد است اما ميزان تشخيص PCR براي وي 63 درصد است. قطعاً روشي انتخاب مي‌شود که با استناد بيشتري به ما جواب قابل قبولي دهد. زماني که سي ‌تي ‌اسکن مثبت است ديگر نيازي به تست PCR نيست و حتي اگر PCR منفي باشد ابتلا به کروناويروس قطعي است.
دبير شوراي سلامت اهواز با اشاره به ديگر روش تشخيص اين بيماري گفت: آنتي‌بادي کرونا يک روز هم ايمني ندارد. افرادي هستند که 3 بار درگير کرونا شدند. اين احتمال وجود دارد که در پيک بعدي کرونا، اين عدد به 5 بار نيز برسد.


همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان خوزستان را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر خوزستان در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEK8vo4vXBkjfYhOqg
آخرين خبر خوزستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan_today