کاهش دمای هوا در استان یزد

ايسنا/ کارشناس پيشبيني هواشناسي يزد از کاهش دماي استان را دو تا سه درجهاي خواند و گفت: آسمان استان تا هفته آينده شاهد هيچ گونه بارندگي نخواهد بود.
سيدعباس ميرحسيني، کارشناس پيشبيني هواشناسي يزد دماي امروز شهر يزد را بين ۸ تا ۲۴ درجه سانتيگراد در نوسان خواند و گفت: آسمان استان از امروز تا اواخر وقت روز دوشنبه عمدتاً صاف است و تنها با نفوذ زبانههاي پرفشار جو به استان، گاهي افزايش سرعت باد و کاهش ۲ تا ۳ درجهايي دما را شاهد خواهيم بود.
وي با بيان اين که تا هفته آينده در استان شاهد هيچ گونه بارندگي نخواهيم بود، اظهار کرد: طي ۲۴ ساعت گذشته بافق با دماي بيشينه ۲۸ درجه به عنوان گرمترين و سبزدشت و چاهک نيز با کمينه دماي صفر درجه به عنوان سردترين مناطق استان گزارش شدند.
ميرحسيني در پايان نيز يادآور شد: دماي شهر يزد طي شبانهروز گذشته نيز بين ۹ تا ۲۵ درجه سانتيگراد در نوسان بوده است.