برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

تولید میوه‌ لاکچری در آذربایجان غربی

منبع
ايسنا
بروزرسانی
تولید میوه‌ لاکچری در آذربایجان غربی
ايسنا/ توليد تجاري فيساليس زرد براي اولين بار در آذربايجان غربي در گلخانه‌هاي دانشکده کشاورزي دانشگاه اروميه توسط عضو هيات علمي گروه علوم باغباني و دانشجوي کارشناسي وي انجام شد. ميوه فيساليس بومي مناطق آمريکاي جنوبي و ترکيبي از طعم ميوه‌هاي توت فرنگي، گيلاس، کيوي و آناناس است که به دليل طعم خوش و بي‌نظيرش در کشورهاي اروپايي و آمريکايي طرفداران زيادي دارد. براساس آمار جهاني، ميوه فيساليس در هر هکتار بين 22 تا 36 تن توليد مي‌شود که هر يک کيلوگرم قيمت آن در بازار به قيمت هشتاد تا 90 هزار تومان به فروش مي­‌رسد. ميوه فيساليس به دليل قرار گرفتن در لفاف کاغذي شکل، فاقد هرگونه آلودگي و عوامل بيماري زاست. فيساليس بدون نگهداري در يخچال بيش از 10 روز ماندگاري دارد و در صورت نگهداري در يخچال حدود 2 ماه مدت زمان ماندگاري اين ميوه نيز افزايش مي‌يابد. اين ميوه يکي از غني‌ترين منابع طبيعي آنتي اکسيدان‌ها و سرشار از ويتامين هاي A - E - C - P - F است و بدن انسان را در مقابل خنثي سازي راديکال هاي آزاد که موجب بروز بيماري هايي همچون سرطان، سکته قلبي، پروستات، آسم و آلرژي مي شود، حفاظت مي‌کند. محمدي، دانشجوي رشته باغباني دانشگاه اروميه و توليد کننده اين محصول در گفت و گو با ايسنا اظهار کرد: با هدف تجاري سازي اين محصول هم در محيط گلخانه و فضاي آزاد کاشته شد که با وجود بررسي‌هاي انجم شده اين محصول صرفه اقتصادي براي صادرات را دارد که اين محصول هر کيلو 70 هزار تومان و خشک شده آن 120 هزار تومان در اروميه به بازار عرضه شده است. وي با اشاره به استقبال خوبي که طي 15 روز از فروش محصول داشتند، تصريح کرد: اين محصول براي اولين بار در استان توليد شده که در استانهاي تنکابن و بوشهر نيز کاشت مي‌شود. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره