ايرنا/ رييس سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي گفت: در دو ماه گذشته ١٤ ميليون تن کالاي اساسي با حضور ١٣٠ هزار راننده کاميون از بنادر حمل شده و ١٠ هزار کاميون اکنون مشغول بارگيري از بندر امام خميني هستند.
به گزارش روز چهارشنبه وزارت راه و شهرسازي، عبدالهاشم حسن نيا در نشست اسحاق جهانگيري معاول اول رئيس جمهوري با محمد اسلامي وزير راه و شهرسازي و معاونان اين مجموعه در محل وزارت راه و شهرسازي با ارائه گزارشي از عملکرد سازمان راهداري و حملونقل جادهاي اظهار داشت: طبق بررسيهاي صورت گرفته در فاصله زماني اسفند ۹۸ و فروردين ۹۹ به ميزان ۶۴ ميليون تن بار بيشتر در مقايسه با اسفند ۹۷ و فروردين ۹۸ جا به جا شده است. مسألهاي که نشان ميدهد اقتصاد ايران در شرايط کرونا کاملاً جريان داشته است.
معاون وزير راه و شهرسازي گفت: در اسفند سال گذشته و فروردين امسال ۱۴ ميليون تن کالاي اساسي توسط ۶۵۰ هزار سرويس در شبکههاي اصلي کشور جا به جا شده که اين وظيفه سنگين را ۱۳۰ هزار راننده برعهده داشتند.
رئيس سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي بيان داشت: در بحث اتوبوسي شاهد کاهش ۱۰ ميليون مسافر نسبت به سال گذشته هستيم و در کل در بحث حمل و نقل عمومي اين کاهش ۶۰ درصد بوده است.
وي افزود: در حوزه حمل و نقل بيشترين آسيب را حمل و نقل ترانزيت و ماشينهايي ديدند که بار را از ساير کشورها به ايران وارد يا به آن کشورها صادر ميکردند. کشورهاي همسايه مرزها را بستند و در اين ميان اما کشورهايي که خيلي با ايران همکاري داشتند، ارمنستان، جمهوري آذربايجان، افغانستان و عراق (اقليم کردستان) بودند.
حسن نيا گفت: در اين زمينه طي ۱۵ روز ۶۰۰۰ تن کالا از پايانه جلفا با کاميون حمل شد و هم اکنون بيش از ۹۰ درصد حمل و نقل بار در کشور در جادهها انجام ميگيرد. طبق آمار حدود ۱۰ هزار کاميون هم اکنون مشغول بارگيري از بندر امام خميني (ره) هستند که يا براي بارگيري وارد بندر ميشوند و يا اينکه بار زده و به اقصي نقاط کشور حمل ميکنند.
معاون وزير راه و شهرسازي در ادامه در پاسخ به سوالي از سوي معاون اول رئيس جمهوري در خصوص ميزان کاهش تلفات انساني در جادهها در ايام نوروز نسبت به مدت مشابه سال قبل، گفت: در اين ايام تصادفات رانندگي به دليل تردد خودروها در جادهها و آماري که گزارش آن خدمت مقام عالي وزارت هم اعلام شد، ۵۰ درصد کاهش را شاهد بوده است. تعداد کشتهها در صحنه بيش از ۵۳ درصد کاهش را نشان ميدهد و تلفات انساني از ۴۰۶ نفر به ۱۸۹ نفر رسيده است.
وي با اشاره به اينکه در اين ايام راهداران سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي در سراسر کشور مشغول به فعاليت بوده اند، اظهار داشت: سيل اخير به ۱۴۰۰ محور ما آسيب زده بود و حتي طي يک روز ما شاهد بروز ۱۲ حادثه بوديم. اين مساله نشان ميدهد که چقدر حوادث در کشور ما زياد است اما در نهايت با ۱۲ هزار نيرو و ۹ هزار ماشين آلات عمليات ترميم و بازسازي انجام گرفت. يکي از موارد تخريب، سيل اخير بود که به ۱۲ هزار کيلومتر از جادههاي کشور آسيب رساند اما همه اين راهها ترميم و آماده سرويس دهي شدند.
بازار