خبرآنلاين/ صندوق بينالمللي پول اعلام کرد که در شرايط فعلي که ويروس کرونا اقتصاد کشورها را اذيت ميکند، کشورهاي به ويژه فقير بايد در بدهيهاي خود بازنگري کرده و زيرساختهاي آن را تغيير دهند.
رئيس صندوق بينالمللي پول ميگويد در شرايطي که ويروس کرونا اقتصاد کشورها را اذيت ميکند، لازم است اين کشورها در مورد وضعيت بدهيهايشان بازنگري کنند.
به گفته رئيس صندوق بينالمللي پول، کشورها به ويژه کشورهاي با اقتصاد نوظهور بايد به جاي انجماد بدهيهاي خود به فکر بازسازي بدهيهايشان باشند. برخي از کشورهاي فقير و و کشورهاي نوظهور بايد بدهيهاي آينده خود را بازسازي و بازنگري کنند.
کريستالينا جورجيوا تأکيد کرده است که اينکه کشورها تنها بخواهند سيستم پرداخت بدهيهاي خود را سادهتر کنند، کافي نخواهد بود.
وي تأکيد کرده است: اينکه برخي کشورهاي نوظهور به سياستهاي پايدار توليد و روش محتاطانه بسنده کنند، در شرايطي که اقتصاد کشورها توسط ويروس کرونا اذيت شده شايد جواب بدهد، اما کشورهاي کوچکي که بدهيهاي بزرگ دارند، بايد سياستهاي ديگري در پيش بگيرند و در حقيقت پول هاي ديگري را تزريق کنند.
وي گفته است که صندوق بينالمللي پول 260 ميليارد دلار از اعتبار يک تريليون دلاري خود را براي توانمندسازي کشورها در اين زمينه درنظر گرفته است و به 63 کشور از 103 کشور جهان که از ماه مارس تاکنون تقاضا کرده بودند، پرداخت کرده است.
ايران از جمله کشورهايي بود که پس از شيوع ويروس کرونا از صندوق بينالمللي پول درخواست اعتبار و کمک کرد، اما تاکنون هيچ اقدامي در اين زمينه صورت نگرفته است.
بازار