ايرنا/ سازمان هواپيمايي کشوري نسبت به بليتفروشي در مسيرهاي بدون پرواز هشدار داد و اعلامکرد تبليغات انجام تور و اعزام توريست به ترکيه صحت ندارد.
سازمان هواپيمايي دو هفته پيش خبر داد که بعد از درخواست ترکيه براي از سرگيري پروازها بين ايران و ترکيه، صدور مجوز براي شرکتهاي هواپيمايي داخلي به تدريج در حال انجام است و پروازهاي ترکيه به زودي از سر گرفته ميشود.
با اين حال افزايش مبتلايان به ويروس کرونا در ايران و کشورهاي منطقه، وضعيت از سرگيري پروازها را با ابهام مواجه کرد تا جايي که روي بازگشايي مرز هوايي ايران و ترکيه تاثير گذاشت.
در همين راستا امروز صبح سخنگوي سازمان هواپيمايي کشوري، گفته است: اکنون کشورهايي که همواره مقصد توريستي بودهاند پذيراي مسافرين نيستند و با فروش بليت تحت عنوان تور خارجي براي سفري که صندلي پروازي براي آن در نظر گرفته نشده برخورد ميشود.
«رضا جعفرزاده» با تاکيد بر اينکه ايجاد تعهد براي مسافران قبل از فراهم شدن شرايط لازم براي پروازهاي خارجي، برخورد قانوني در پي خواهد داشت، افزود: اکنون کشور ترکيه پذيراي اتباع خود، مسافريني که تبعيت آن کشور را دارند و کساني است که داراي ويزاي کاري هستند و تبليغات تور و اعزام توريست به اين کشور صحت ندارد و مسافران بايد از صحت و سقم بليتي که دريافت ميکنند، مطلع باشند.
وي با تاکيد بر اينکه شرکتهاي هواپيمايي موظفند نسبت به نحوه فروش بليتهاي خود نظارت دقيق داشته باشند، گفت: شرکتهاي هواپيمايي بايد پس از دريافت مجوز پرواز به کشورهاي خارجي نسبت به فروش بليتهاي خود اقدام کنند. علاوه بر اين بايد صراحتا شرايط مسافران مورد پذيرش کشور مقصد را اطلاع رساني کنند.
سخنگوي سازمان هواپيمايي کشوري تصريح کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه بليت فروشي که توسط مراکز فروش يا دفاتر خدمات مسافرت هوايي و چه مراکز فروش بليت الکترونيکي که صندلي پروازي براي آن در نظر گرفته نشده را به سازمان هواپيمايي کشوري معرفي کنند.
وي با بيان اينکه شرايط انجام پروازهاي خارجي منوط به وضعيت شيوع بيماري آن کشورها و نوع پذيرش مسافران و شرايط اعلامي آنهاست، گفت: انتظار ميرود مسافران به تبليغات مراکز فروش غيرمعتبر اعتنا نکنند و قبل از سفر از وضعيت پروازهاي آن مسيرها مطلع شوند.
جعفرزاده از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را به سازمان هواپيمايي کشوري به نشاني www.cao.ir گزارش دهند.
بازار