ايسنا/حجت اشرفزاده معتقد است که يکي از راههاي موفق شدن در هنر، دوري از تعصب داشتن در يک حوزه خاص است.
چندي پيش طي صحبتهاي ايسنا با برخي از اهالي موسيقي مطرح شد که فضاي آموزش موسيقي در ايران حرفي براي گفتن ندارد و دانشجويان از راه دانشگاه چندان به جايي نميرسند. همچنين برخي از آنها معتقد بودند که موسيقيدانها دلال يا بقال نيستند که تنها متناسب با سليقه مردم کار کنند و از همراه کردن خلاقيت با کارشان پرهيز کنند. همچنين تمامي اين هنرمندان موافق بودند که سيستم آموزشي ما بايد از بنياد اصلاح شود چراکه قديمي و نابهسامان است.
اظهار نظرهاي اين هنرمندان با گفتههاي دانشجويان رشته موسيقي و ساير رشتههاي هنري تأييد ميشود؛ چراکه اغلب آنان از آينده شغلي خود نامطمئن و از وضعيت آموزش در دانشگاهها ناراضي هستند.
همچنين برخي از دانشجويان از قديمي بودن محتواي آموزشي خود و سيستم آموزشي نيز گله داشتند.
حجت اشرفزاده ـ خواننده پاپ و نوازنده موسيقي ـ در همين راستا به ايسنا گفت: محتواي درسي دانشگاهها يک چيز از پيش تعيين شده است که مؤسسههاي آموزشي آنها را تأليف و تأييد کرده و دانشجويان بر اساس آنها يکسري واحد خاص را ميگذرانند. ولي خلاقيت هنرمند است که باعث پيشرفت او در کار ميشود نه لزوما تحصيلات آکادميک؛ چراکه بعضيها افراد باسوادي هستند ولي خلاقيت خاصي ندارند و حتي ممکن است اگر ايدهاي نيز داشته باشند نتوانند آن را پياده کنند.
او افزود: در واقع هنرمند ميتواند با هنر خاص خود و خلاقيتش مخاطبان زيادي را به خود جلب کند. هنرمندان نبايد از محدوديتها بترسند و بايد مدام به دنبال تجربه باشند.
اشرفزاده تصريح کرد: اهالي موسيقي بايد از تعصب بر روي يک حوزه خاص و مقدسگرايي دوري کنند و به سمت اتفاقات نو بروند؛ البته ممکن است گاهي وقتها با شکست مواجه شوند ولي نبايد نااميد شوند و بايد تلاش خود را ادامه دهند. در نهايت کار خوب و نو مخاطب خود را پيدا خواهد کرد و موفق خواهد شد.
اين هنرمند در پايان گفت: براي رسيدن به اتفاقات و تجربههاي نو بايد ريسک کرد و بهروز بود. در واقع يک هنرمند مدام بايد مطالعه داشته باشد و از اتفاقات نو در جامعه هنر آگاه باشد که از فضاي حرفهاي هنر دور نماند. افراد جواني که کار موسيقي ميکنند بايد سهم بيشتري را در موسيقي ايران از آن خود کنند.
بازار