ايرنا/ آهنگساز، برنده و عضو آکادمي «جايزه گرمي» با اشاره به شرايط ناشي از شيوع کرونا، از تعويق انتشار آلبوم خود با عنوان «ماه تلخ ۲» تا سال آينده خبر داد.
با شيوع جهاني ويروس کرونا رويدادهاي هنري جهان و موسيقي در شرايطي پيشبيني ناپذيري قرار گرفتند. بسياري جشنوارهها، کنسرتها و مراسم ساليانه جوايز هنري يا لغو شدند يا از سرگيري فعاليت آنها مبهم بود. هنرمندان برخي رشته ها نيز در اين شرايط علاقهاي به انتشار آثارشان نداشتند. جايزه موسيقي گرمي که از معتبرترين جوايز ساليانه موسيقي جهان است نيز از اين شرايط مستثنا نيست و همچنان در مورد برگزاري اين مراسم گمانه زنيهاي در جريان است.
حميد سعيدي در مورد اين مراسم به خبرنگار فرهنگي ايرنا گفت: همه جلسات برنامهريزي و گفتگوهاي امسال در مورد نحوه برگزاري مسابقه گرمي به صورت برخط انجام شد و داوران براي درک صحيح تر نحوه کار موظف به حضور در وبينار ۳ ساعته بودند تا نحوه کار را مرور کنند.
عضو آکادمي جايزه گرمي ادامه داد: مرحله اول پذيرش آلبومهاي جديد روز ۱۶ تير (ششم ژوئيه)، ساعت ۶ بعداز ظهر به وقت لسآنجلس است و براي آثاري که در ماه ژوئيه يا آگوست منتشر ميشوند اين مهلت تا ۲۵ تير (۱۵جولاي) تمديد شده است.
سعيدي درباره آلبوم گروه اپيوممون (Opium Moon) با عنوان ماه تلخ ۲ که ادامه آلبوم ماه تلخ ۱ برنده جايزه گرمي به آهنگسازي وي است، افزود: اين آلبوم قرار بود امسال منتشر شود ولي به دليل شرايط ناشي از شيوع کرونا سال آينده منتشر مي شود.
حميد سعيدي، موسيقيدان ايراني که در سال هاي اخير در خارج از ايران به سر ميبرد و تنها ايراني برنده جايزه گرمي در جهان است، (متولد ۱۳۵۳) از پانزده سالگي يادگيري موسيقي سنتي را با نواختن دف آغاز کرد. وي سپس نزد مجيد کياني نواختن سنتور را فرا گرفت که در نوازندگي، احساسات عميق و نوآوري هايش تاثير گذاشته است.
اين هنرمند آهنگسازي را زير نظر اساتيدي چون فرهاد فخرالديني و وارطان ساهاکيان آموخت و سپس در ايران، يونان، ايرلند، آلمان، انگليس، ترکيه، کانادا، مالزي و آمريکا اجراهاي متعددي را پشت سرگذاشت. وي براي بيش از ۳۰ فيلم، تئاتر، ويدئو کليپ و مجموعه تلويزيوني در ايران، فرانسه و آلمان و بيش از ۲۰ کشور آهنگ ساخته است. او جزو آهنگسازان معاصري است که با تکيه بر موسيقي ايران و نواحي به گفتوگوي بين المللي با زبان موسيقي پرداخته است.
وي در کشورهاي متعددي کنسرت هايي بر گزار کرده و اين زبان بي مرز را به گوش مخاطبان زيادي رسانيده است. او به نوعي موسيقي معاصر و نگاهي متفاوت در جريان شنيداري موسيقي دست يافته است. موسيقي او بينابين هنر مفهومي، ادبيات و بيان احساسات انساني است. وي براي بيش از ۳۵ فيلم، همچنين تئاترهايي مانند باران در آفتاب به کارگرداني فرشاد فرشتهحکمت موسيقي ساخت و جوايزي از جمله جايزه فيلم بيروت (سال ۲۰۰۲)، جشنواره آثار تلويزيوني صداوسيما (۲۰۰۲، ۲۰۰۴ و ۲۰۰۷) را کسب کرد.
اين هنرمند ارائه ترکيبي از شعر سنتي و معاصر ايران با موسيقي را بنيان گذاشت و رويکرد متفاوتي را در اجراهاي زنده خود برگزيده که شامل اجراي تعاملي براي ترغيب و ايجاد تجربهاي بيواسطه در مخاطبان است. وي بعد از پشت سرگذاشتن تجربه هاي متنوع، اکنون در حال همکاري با گروهي نوازندههاي سازهاي الکتريکي است که سنت هاي متفاوت موسيقي را در تجربه کاري خود دارند.
بازار