صبا/ محمدرضا عيوضي از انتشار آثار جديد خود و وضعيت نامناسب موسيقي پاپ گفت.
محمدرضا عيوضي خواننده موسيقي پاپ درباره کارهاي جديد خود گفت: متاسفانه به دليل شرايط پيش آمده و وضعيت بد انتشار آثار موسيقي اصلا به انتشار آلبوم فکر نمي کنم ولي چند اثر موسيقي را به صورت تک تِرک آماده کرده ام که اين آثار در مراحل نهايي قرار دارد و به زودي منتشر مي شود.
به گفته وي، اولين ترکي که منتشر مي شود قطعه «هواي حوا» است که تنظيم اين اثر موسيقايي به عهده دانيال شهرکي بوده و ميکس و مسترينگ توسط رضا پوررضوي انجام شده است.
اين خواننده با اشاره به اينکه قطعه «هواي حوا» به زودي در دسترس علاقه مندان قرار مي گيرد، خاطرنشان کرد: اين اثر در مرحله ميکس نهايي قرار دارد و يک اثر ريتميک است که با کارهاي قبلي من کاملا متفاوت است. همچنين اگر شرايط فراهم شود اين اثر موسيقايي را به همراه يک موزيک ويديو منتشر مي کنم.
خواننده تيتراژ سريال «روزگار جواني» درباره وضعيت موسيقي پاپ تاکيد کرد: متاسفانه در حوزه موسيقي روابط جاي ضوابط را گرفته است البته اين موضوع فقط مختص حوزه موسيقي نيست بلکه در بيشتر مواقع شاهد اين هستيم که روابط حرف اول را مي زند و به همين دليل است که در حوزه فرهنگ و هنر هيچ پيشرفتي نمي کنيم. متاسفانه بسياري از نخبه هاي ما خانه نشين شده اند و کسانيکه که روابط قوي دارند روي کار مي آيند در صورتيکه اصلا سررشته اي از کار مورد نظر ندارند. امروزه
وي افزود: به هر موسيقي پيش پا افتاده اي مجوز مي دهند و جالب است که صدا و سيما از اين نوع موسيقي ها حمايت مي کند. زمانيکه بدون اطلاع به يک اثر که محتواي مطلوبي ندارد مجوز مي دهند موسيقي اصيل و درست جاي خود را به موسيقي هاي يک بار مصرف مي دهد و هر روز شاهد سقوط موسيقي و حوزه فرهنگ و هنر خواهيم بود.
خواننده آلبوم «بر مي گردم» با انتقاد از اين رويه که منجر به فساد در حوزه فرهنگ و هنر شده است، توضيح داد: هيچ کس براساس توانايي خود در اين حوزه فعاليت نمي کند. کسانيکه به اين نوع موسيقي هاي دم دستي مجوز مي دهند يا بيسواد هستند يا اينکه از روي قصد و نيت به فکر از بين بردن موسيقي درست هستند. اين مسائل بايد ريشه يابي شود زيرا اگر بررسي هاي درست صورت نگيرد وضعيت موسيقي بدتر مي شود.
وي درباره برگزاري کنسرت با ظرفيت ۵۰ درصدي سالن ها بيان کرد: در بسياري از کشورها کنسرت ها را بيمه مي کنند و اگر بنا به هر دليلي هنرمند نتواند به صحنه رود دولت ضرر و زيان را برعهده مي گيرد ولي در کشور ما نه تنها اين کار را انجام نمي دهند بلکه هزينه برگزاري يک شب کنسرت خيلي زياد است و گاهي پيش آمده يک ساعت مانده به برگزاري، کنسرت را لغو مي کنند در نتيجه در اين شرايط برگزاري کنسرت به نفع هنرمندان نيست. اگر دولت هزينه ها را کمتر کند هنرمندان به ويژه نوازنده و خواننده دستمزد خود را کمتر مي کنند آنگاه مي توانيم در اين شرايط کنسرت برگزار کنيم.
اين خواننده در پايان گفت: بايد بپذيريم بيماري کرونا ضربه بدي به موسيقيدان ها زده است. بسياري از مخاطبان فکر مي کنند هنرمندان دغدغه مالي ندارند در صورتيکه اين طور نيست و فقط ۱۰ درصد موسيقيدان ها مشکل مالي ندارند و ۹۰ درصد آن ها نياز به حمايت دارند. بسياري از هنرمندان صورتشان را با سيلي سرخ نگه مي دارند و اگر بخواهيم در اين شرايط کنسرت برگزار کنيم وضعيت اين بيماري هر روز بدتر مي شود ولي از طرف ديگر اگر کنسرت ها هم برگزار نشود هنرمندان بيشتر آسيب مي بينند.
بازار