وزیر کشور: سیاست ترور و خرابکاری دشمن به جز دو مورد کرمان و شیراز ناموفق بود
ایرنا/ وزیر کشور با بیان اینکه بعد از آنکه دشمنان در سال ۱۴۰۰ نتوانستند به اهداف شومشان برسند، طراحی گستردهای در ارتباط با ترور و تخریب در کشور بنا گذاشتند که در این موضوع هم با توجه به همه سیاستها و چارچوبهای کاری که انجام شد ناموفق بودند، اظهار کرد: البته ما یک مورد تلخ در قضیه کرمان و یک مورد هم در بحث شیراز داشتیم، اما در مقایسه با حجم طراحیهایی که آنها کرده بودند و کارهایی که میخواستند انجام دهند دهها و بلکه صدها برابر این طراحیها بحمدالله با حضور همگان در صحنه به موفقیت دست نیافتند.
به گزارش خبرنگار حوزه دولت، احمد وحیدی روز چهارشنبه در گزارش عملکرد خود در آخرین جلسه هیأت دولت سیزدهم، گفت: یک موضوع، جنگ ترکیبی سال ۱۴۰۱ بود که یکی از پیچیدهترین و فنیترین طرحهایی بود که دشمن اعمال کرد که رهبر معظم انقلاب فرمودند که من آنها را در این نوع از طراحی تحسین کردم.
وی بیان کرد: با وجود طراحی بسیار گستردهای که صورت گرفت و با کارهای بسیار خوبی که در مجموعه شورای امنیت و سازمانهای مجموعه این شورا صورت گرفت، توانستیم این موضوع را به خوبی پشت سر بگذاریم و در سال بعد که میخواستند این موضوع را تبدیل به یک موضوع جدید کنند، اتفاق نیفتاد و در نطفه خفه شد.
وزیر کشور گفت: مسئله دوم امنیتی بحث تغییر نرخ ارز ترجیحی بود. در سالهای قبل به دلیل تغییر نرخ بنزین اتفاقات بسیار نامناسبی را در کشور شاهد بودیم اما در این دوره بحمدالله با توجه به تکلیف قانونی و شجاعت بینظیر آیتالله رئیسی برای اصلاح سیستم اقتصادی کشور و تغییری که اتفاق افتاد با هیچ حادثهای مواجه نشدیم و مدیریت بسیار خوبی صورت گرفت.
وحیدی با بیان اینکه بعد از آنکه دشمنان در سال ۱۴۰۰ نتوانستند به اهداف شومشان برسند، طراحی گستردهای در ارتباط با ترور و تخریب در کشور بنا گذاشتند که در این موضوع هم با توجه به همه سیاستها و چارچوبهای کاری که انجام شد ناموفق بودند، اظهار کرد: البته ما یک مورد تلخ در قضیه کرمان و یک مورد هم در بحث شیراز داشتیم، اما در مقایسه با حجم طراحیهایی که آنها کرده بودند و کارهایی که میخواستند انجام دهند دهها و بلکه صدها برابر این طراحیها بحمدالله با حضور همگان در صحنه به موفقیت دست نیافتند.
وی تصریح کرد: در همین مدت ما شاهد حجم زیادی از حضور کسانی در خیابانها بودیم که به هر دلیل ناراضی بودند یا مطلب یا مشکلی داشتند که گاهی به حق بود و گاهی هم درست نبود، اما با وجود حضور آنها با مدیریت بسیار خوبی که صورت گرفت حتی خون از دماغ یک نفر هم نریخت و همه اینها به خوبی مدیریت شد.
وزیر کشور بیان کرد: کارهای مهمی در حوزه امنیت صورت گرفت، یکی از آن موارد تلاش برای ایجاد فضای مسموم در جامعه بود که در این راستا، شیطنتهایی برای مسمومیت کودکان معصوم شکل گرفت اما با مدیریت کارها به خوبی دنبال شد. ما نزدیک ۱۲۹ جلسه شورای امنیت با دو هزار و ۸۱۶ مصوبه و هزار و ۵۴ جلسه شورای تامین در استانها و ۱۵۱ جلسه کمیسیونهای زیر مجموعهای با همه دستگاهها داشتیم و کارهای بسیار ارزشمندی صورت گرفت.
وحیدی با بیان اینکه در حوزه سیاسی ما چند مسئله مهم داشتیم، گفت: نخست مسئله ساماندهی کشور بود. منظور سامان سیاسی کشور اعم از استانداریها، فرمانداریها و بخشداریها است. در استانها و هم در فرمانداریها جریان بسیار قوی، فعال و پرکاری را داریم و این از دستاوردهای دولت آیتالله شهید رئیسی و شخص او بود.
وی با اشاره به برگزاری انتخابات در دولت سیزدهم، اظهار کرد: یکی دیگر از وظایف حوزه سیاسی وزارت کشور انتخابات است. ما ۴ یا ۵ انتخابات را در فاصله بسیار کم برگزار کردیم، انتخابات خبرگان، انتخابات مجلس شورای اسلامی در دو مرحله و ریاست جمهوری را هم در دو مرحله داشتیم که بحمدالله مورد تقدیر رهبر معظم انقلاب قرار گرفت. توانستیم نصاب خوبی را از امنیت، سلامت، سرعت و دقت در مسائل مربوط به حوزه انتخابات داشته باشیم که امروز دستاورد مهمی برای دولت آقای رئیسی است.
وزیر کشور با بیان اینکه استان محوری، رای اداره کشور بسیار مهم است، افزود: در این ارتباط چند کار خوب صورت گرفت. نخست تفویض اختیارات بود که ۴۲ بند اختیارات تعیین و با دستور آیت الله رئیسی و با کمک برادرم عزیزم آقای لطیفی در سازمان امور اداری و استخدامی ابلاغ شد.
وحیدی خاطرنشان کرد: به لحاظ تعداد شهرستان بالغ بر ۱۵ شهرستان جدید ایجاد و سه استان جدید پیشنهاد شد همچنین ۳۰۰ روستا هویت واقعی پیدا کردند.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه مسایل سیاسی، گفت: راهاندازی خانه احزاب نیز در این دوره انجام شد. ۲۷ حزب و جبهه جدید تصویب و فعال شدند و توانستند نقش ایفا کنند و ساماندهی خوبی هم نسبت به حرکت احزاب صورت گرفت.
وزیر کشور با اشاره به فعالیت های وزارت کشور در حوزه اجتماعی هم اظهار کرد: در حوزه اجتماعی ما تقریبا نزدیک به ۹ مجموعه یا ۹ قرارگاه را ایجاد کردیم، برای اینکه بتوانیم مساله آسیبهای اجتماعی و از طرفی سرمایه اجتماعی و سلامت اجتماعی را دنبال کنیم. در حوزه اجتماعی کارهای خوبی هم به لحاظ تحقیقات و نظام رصد و هم به لحاظ عملیاتی آغاز شد.
وحیدی اضافه کرد: جریان خوبی در ایجاد سمنها صورت گرفت و حدود ۲۰۰۰ مجموعه جدید از نهادهای دولتی مجوز گرفتند و فعالیتشان را شروع کردند.
وی گفت: علاوه بر آن حدود ۶ جلسه با حضور رئیس جمهور، جلسه شورای اجتماعی به صورت ماهانه تشکیل و کارها دنبال میشد و حدود ۱۸۰۰۰ تشکل در این مجموعه جمع شدند و ۱۵ سند ملی آسیبهای اجتماعی و نظام جامع ملی رصد اجتماعی تهیه شده است.
وزیر کشور گفت: در حوزه حجاب، ۲۳۰۰۰ نفر کنشگر که بتوانند از لحاظ ایجابی فعالیت کنند، فعال شدند.