فارس/ عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با تأکيد براينکه نخبگان بهاندازه وسع خود در جهت گفتمان انقلاب تلاش کنند، گفت: کار انقلابي کردن هزينه دارد و کار انقلابي حمايت از کار درست و انتقاد از کار ناصحيح است.
سعيد جليلي شامگاه يکشنبه در جمع نخبگان رسانهاي گيلان در سالن اجتماعات بسيج دانشجويي پس از شنيدن دغدغههاي فعالان و نخبگان رسانهاي و جوانان اظهار کرد: فعالان رسانهاي پس از شنيدن دغدغههاي صحيح جامعه بايد آنها را مطرح و به دنبال پاسخ براي آنها باشند.
وي با بيان اينکه يکي از تفاوتهاي عمده بين انديشه سياسي اسلامي با ساير مکاتب به ويژه انديشه غربي اجراي قسط و عدل براي آحاد مختلف جامعه است افزود: جامعه اسلامي اعم از حکومت و مردم بايد در جهت اجراي عدالت و قسط گام بردارند هرچند کار ويژه آنها با يکديگر متفاوت باشد.
عضو شوراي راهبردي روابط خارجي ايران بزرگترين مولود انقلاب را جمهوري اسلامي عنوان کرد و گفت: امام خميني (ره) با کسي تعارف نداشند و هميشه حرف حق را ميزدند و هيچگاه سخني براي خوشامد کسي نميگفتند؛ آنچنان که مقام معظم رهبري نيز چنين فردي هستند.
جليلي انفعال جامعه را در قبال عدم پاسخگويي مردم دانست و گفت: امام خميني (ره) در اوج حکومتداري حرف حق را ميزدند و در بيان گفتمان جمهوري اسلامي در جمهوريت و اسلاميت تفاوت و تمايزي قائل نشدند.
وي با تأکيد بر اينکه حکومت به تنهايي قادر به انجام امور نيست تصريح کرد: در کنار دولت و ساير کار ويژههاي حکومتي، مردم نقش مؤثر و تعيين کننده دارند و مادامي که مردم در صحنه حضور داشته باشند انجام امور به مراتب سادهتر و شدنيتر خواهد بود، همانطور که اگر مردم در دفاع مقدس حضور پيدا نميکردند پيروزي محقق نميشد.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با تأکيد بر نقش محوري مردم در جمهوري اسلامي بيان کرد: براي محقق شدن کار ويژههاي راهبردي نظام ازجمله جنگ هشتساله دوران دفاع مقدس، مردم بايد حضور داشته باشند.
نماينده رهبر معظم انقلاب اسلامي در شوراي عالي امنيت ملي با بيان اينکه در جنگ هشتساله دفاع مقدس جمهوريت با محتواي اسلامي ظهور و بروز پيدا کرد افزود: اگر اين جمهوريت توأم با اسلاميت در فرهنگ و اقتصاد نيز بروز کند يقيناً حماسه خلق ميشود.
جليلي با تأکيد بر ضرورت تبيين تکليف نخبگان در عرصههاي حساس نظام و ميادين مختلف گفت: بايد فعالان عرصههاي مختلف با در نظر گرفتن اسلاميت و هدفي مشخص در جهت آرمانهاي تبيين شده تلاش کرده و به تشکيل همايشها و جلسات اکتفا نکنند.
عضو شوراي راهبري سياست خارجي ايران با تأکيد بر اينکه هر فرد بايد بهاندازه وسع خود براي پيشبرد آرمانها و اهداف انقلاب تلاش کند گفت: افراد دغدغهمند و نخبه بايد از خود سؤال کنند که چه ميزان از توانايي خود را در جهت تحقق اهداف انقلاب اسلامي قرار به کار بردهاند.
وي با اذعان به اينکه عرصه جهاد امروز به مراتب سختتر از دوران جنگ است گفت: آنچه امروز جهاد را در عرصههاي مختلف فرهنگي، سياسي و اقتصادي دشوارتر ميکند تکليفگرايي است، نخبگان و جوانان که دردِ انقلاب دارند بايد تکليف خود را بشناسند و بفهمند که آيا در جهت تکليف و وظيفه خود به آن ميزان که بايد در صحنه حضور دارند يا خير.
نماينده رهبر معظم انقلاب اسلامي در شوراي عالي امنيت ملي با تأکيد بر اينکه نبايد بر روند اوضاع سياسي کشور بيتفاوت بود افزود: گفتمان دولت سايه به دنبال اين است که نخبگان نسبت به اوضاع سياسي حساس شوند، آنها را دنبال کنند و سپس رفتار و اقدام صحيح داشته باشند.
جليلي با اشاره به اصل هشتم جمهوري اسلامي، امربهمعروف و نهي از منکر بيان کرد: مطابق اين اصل هر نخبه و فعال فرهنگي، سياسي و اقتصادي که ادعاي تحول انقلاب را دارد بايد نسبت به موضوعاتي که در جريان جامعه قرار دارد اظهارنظر کرده و تحولات کشور را دنبال کند و به اندازه وسع خود اقداماتي انجام دهد تا بتوانيم شاهد تحول در جامعه باشيم.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينکه کار انقلابي کردن هزينه دارد، تصريح کرد: در جريان برجام بسياري از افراد که منتقد آن بودند، سفارش ميکردند به دليل علاقه مردم به برجام از آن انتقاد نکنند درحاليکه نياز بود دلسوزان نظام اظهارات و انتقادات خود را براي پشتيباني از منافع کشور و سياست خارجي مطرح ميکردند.
وي با تأکيد بر اينکه کار انقلابي کردن حمايت از کار درست و انتقاد از کار ناصحيح است، افزود: در ابتداي جريان برجام بنده بر خود فرض دانستم که مواردي را در حد وسع و فهم خود به رئيسجمهور اعلام کنم و اين کار را نيز انجام دادم هرچند موردپذيرش روحاني قرار نگرفت.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام کار گفتماني را شکلگيري يک باور در جامعه دانست و گفت: باور عمومي جامعه نيازمند کار و تلاش است و مردم در پي اين هستند که تلاش يک گفتمان حلال مشکلات باشد.
بازار