رسا/ عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي گفت: برخي جريان ها در درون حوزه علميه وجود دارند منتهي خفه شده و صدايشان در نميآيد، اما خط امام و انقلاب را ميکوبند.
حسن رحيم پور ازغدي، عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي، پيش از ظهر امروز در نشست تخصصي نقش حوزه علميه در گام دوم انقلاب اسلامي در جمع طلاب اهوازي، با بيان اينکه بيانيه رهبر انقلاب کتابي عام براي جامعه است، خاطرنشان کرد: در اين بيانيه شايد خطاب خاصي به نام روحانيت و حوزه نوشته نشده اما به يک معنا مخاطب اصلي هستند چرا که اصل آغاز مرحله دوم چهل سالگي انقلاب اسلامي و بيان مفهوم تمدن سازي جديد اسلامي بدون حوزه، اجتهاد و مرجعيت و علما معنا ندارد.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با بيان اينکه انحطاط در ايران با انقلاب اسلامي به پايان رسيد، اظهار داشت: ما موفق به تغيير رژيم سياسي شديم، اما در ساير امور اقتصادي و اجتماعي و فرهنگي، انقلاب اسلامي ما از سال ۱۳۵۷ آغاز و موانع ساخت نظام اسلامي در مسير چنين حرکتي برداشته شد.
رحيم پور ازغدي با بيان اينکه هيچ انقلابي چه ديني و غير ديني در طول ۴۰ سال اخير نتوانسته مسير انقلاب اسلامي را بپيمايد، عنوان داشت: انقلابهايي که با شعار ضد استبداد بر سر کار آمدند به مرور زمان به نظامهاي استکباري محلي و منطقهاي تبديل شدند با اين حال ما توانستيم حکومت سلطنتي پهلوي را به پايگاه مردمي با پشتوانه ديني تبديل کنيم.
وي تصريح کرد: ما شعار ميتوانيم و بايد را به جاي نميتوانيم و نبايد، نشانديم و بزرگترين انقلاب را به وجود آورديم.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با بيان اينکه جنگ و تحريمها بنا به گفته امام راحل يک لعنت بود، عنوان داشت: آنچه دشمن از طريق تحريمها و جنگ به ملت ايران صدمه زد به واقع لعنت است، اما در عين حال همين تحريمها سبب رشد و پيشرفت کشور شد تا آنجا که امروزه در حوزههاي تحريم شده جزء ۵ کشور برتر جهان هستيم.
رحيم پور ازغدي با اشاره به اينکه طرفدار جنگ و تحريم نيستيم، افزود: اگر جنگ تحميلي نبود انسانهاي مقاوم، جانفشان و آماده شهادت تربيت نميشدند، در نتيجه تحريم و جنگ ياد گرفتيم که به خود و قدرتهاي داخلي مان متکي باشيم.
وي ادامه داد: در پيش از انقلاب اسلامي هدف تمدن سوزي بود تا ايران نتواند در آينده قدرتي براي تمدن سازي جديد داشته باشد؛ از اين رو حمله به روحانيت و جدايي مردم از روحانيت هدف قرار گرفت.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با بيان اينکه انگليس بيشترين ضربه در ايران و عراق را از مراجع تقليد و علما خورده است، تصريح کرد: انگليس با انتصاب رضاخان در صدد آن بود تا روحانيت حذف، ارتباط مردم با روحانيت قطع، سوگواري و عزاداريها در حسينيهها و مساجد تعطيل، حوزههاي علميه تعطيل، روحانيت خلع لباس و شعار باستان گرايي سر داده شود.
رحيم پور ازغدي با اشاره به اينکه هدف از انتصاب رضاخان مبارزه با روحانيت و اسلام بود، گفت: طرفداران هخامنشيان و ساسانيان بايد جلوي غرب ايستادگي کنند نه اينکه پيرو مطلق و نوکر باشند، رضاخان با سر دادن شعار ملي گرايي عملا به مخالفت با اسلام پرداخت.
وي اضافه کرد: ايرانيان بزرگترين خادمان اسلام و اسلام بيشترين خدمت را به ايرانيها کرده است؛ همچنانکه زبان فارسي جداي از زبان عربي نبوده و استخراج کلمات عربي از زبان فارسي به واقع نابودي زبان فارسي و اسلام ستيزي قلمداد ميشود.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با بيان اينکه انگليس در پيش از انقلاب اسلامي اتحاد و وحدت ملي را هدف قرار داده بود، افزود: در جنگ ۸ ساله يک ايراني پرست و ناسيوناليست حضور نداشت؛ از آغاز تا پايان جنگ همه فرياد يا حسين، کربلا و اسلام سر ميدادند، وصيت نامه شهدا سرشار از ولايت فقيه، کربلا و حسين (ع) بود که اتفاقا حزب اللهي و بچه مسجديها اجازه ندادند يک وجب از خاک کشور تاراج برود حال آنکه ميهن پرستان در گذشته چه بسيار از اين وطن را به بيگانگان دادند.
رحيم پور ازغدي تصريح کرد: دشمنان امام خميني (ره) در داخل برخي حوزهها وجود دارند منتهي خفه شده و صدايشان در نميآيد، اما خط انقلاب و امام را ميکوبند، به تربيت طلبه پرداخته تا در ۲۰ يا ۳۰ سال آينده ديگر جرأت ذکر اسم امام راحل، ولايت فقيه و پيام رهبري نداشته باشيم و حتي منشور روحانيت را در دست بگيريم.
وي با بيان اينکه روحانيت رسالت انبيا و روحانيان وارثان انبيا هستند، خاطرنشان کرد: انبيا براي تبليغ رسالتشان آزارهاي بسيار ديدند، روحانيت اگر فشاري نبيند و هم و غم ديگران را نخورد وارث انبيا نيست.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با بيان اينکه بايد چوب و نه نان مکتب اهل بيت (ع) را خورد، اظهار داشت: حوزه، مرکز عالم است طلاب بدانند که طلبگي در زمان کنوني مهمترين و مؤثرترين کار در مکتب اهل بيت (ع) است.
بازار