ايرنا/ دبيرکل حزب کارگزاران سازندگي با اشاره به برداشت هاي نادرست از مصاحبه اش با ارگان مطبوعاتي اين حزب، گفت: اينکه مي گويم اشکالات اصلاحات بايد برطرف شود به معناي خروج از اصلاحات نيست؛ اين را کساني به «خروج» تعبير کردند که آن معايب را دارند و نميخواهند اصلاح شود توصيه ميکنم اگر فردي شبهه اي دارد دوباره مصاحبه را بخواند.
«غلامحسين کرباسچي» در واکنش به حواشي ايجاد شده پس از مصاحبه با ارگان مطبوعاتي حزب کارگزاران، گفت: دو سايت با مواضع مشخص با دستاويز قرار دادن سخنانم درباره رئيس دولت اصلاحات آن را به "خروج کارگزاران از جبهه اصلاحات" تعبير کردند. من چنين چيزي را مطرح نکردم و اين موضوع را از همان رسانهها پيگيري کنيد.
دبيرکل حزب کارگزاران سازندگي در بخشي از سخنانش به عملکرد رئيس فراکسيون اميد مجلس و رئيس شوراي عالي سياستگذاري اصلاح طلبان اشاره کرد و گفت: محمد رضا عارف در شوراي عالي اصلاح طلبان و مجلس در اين مدت چهکار کرده است؟ همه اعتراض هاي اصلاح طلبان به دليل عملکرد او است. وي عملکردي ندارد که کسي بخواهد از او انتقاد کند. اتفاقا ناکارآمدي شوراي عالي باعث شده است که رئيس دولت اصلاحات به سراغ نهاد بالا دستي برود.
کرباسچي درباره بخشي از سخانش مبني بر اينکه "رئيس دولت اصلاحات هيچ وقت رهبر جريان اصلاحات نبوده است"، يادآور شد: در مصاحبه گفتم خاتمي رهبر تشکيلاتي اصلاحات نبوده است ولي بارها وي را «رهبر نمادين اصلاحات» که تاثيرگذار هم است، قلمداد کردم. در بازنگري جديد (بازسازي جبهه اصلاحات) اگر وي بخواهد و اراده کند ميتواند مديريت تشکيلاتي را در دست بگيرد.
دبيرکل حزب کارگزاران سازندگي اظهار داشت: نظر حزب چيزي جز بحثي که کردم نيست. اينکه به شکل مبهم دائما حرف از اصلاحات بزنيم به چه معناست؟ هر شخص يا حزبي نميتواند خود را اصلاح طلب يا رهبر اصلاحات معرفي کند. ابتدا بايد تعريف روشني از اصلاحات ارائه کرد و هر گروهي که اين تعريف را قبول دارد را اصلاح طلب دانست و بعد مشخص شود که روش و عملکرد اصلاحات در جامعه چيست. آيا از طريق انتخابات است يا راههاي ديگري دارد.
وي بيان کرد: احزاب يا اشخاص بايد تعريف، روش کار و ارزيابي را قبول داشته باشند. بعد هم بررسي کنند کساني که ادعاي اصلاح طلبي دارند يا به اسم اصلاح طلبي، به پست و سمت منصوب شدند عملکردشان مورد ارزيابي قرار گيرد.
بازار