آزادي/ جوادي حصار با نتقادي تند از رسانه ملي تاکيد کرد صدا وسيما کساني که مطالبات مردم را به سطح آورند حذف ميکند.
محمدصادق جواديحصار، فعال سياسي اصلاحطلب در گفتوگويي گفت: «شيوه نگاه صدا وسيما به مقولاتي که به نوعي بيانگر تعارض يا اختلافنظر ميان مردم و حاکميت باشد ، روشن است. اين سازمان همواره در اينگونه موارد خود را سخنگوي حاکميت دانسته و نگاه آن را ترويج ميکند.»
وي تصريح کرد: «منظور از حاکميت منظومهاي از مراکز تصميمگيري و تصميمسازي است که يک راهبردي مشخص را تعريف کرده و ترويج ميکنند . در اين مورد خاص هم شاهد بوديم که پيشاپيش از سوي همان مراکز اعتراضاتي نسبت به حضور زنان در استاديومهاي ورزشي از جمله استاديوم آزادي تحت عنوان فتوا، درخواست تجمع و يا صدور بيانيه و امثال آن مطرح شد».
اين فعال رسانهاي با اشاره به اينکه «مردم در موضوع رسانه صدا و سيما انتخاب خود را کرده، گزينشي عمل ميکنند» گفت: «مردم يک سري سريالهاي خاص يا برنامههاي ويژه مثل گزارشات ورزشي و امثال آن را ميبينند. در مقوله اخبار و اظهار نظرهاي سياسي و اجتماعي هم به صدا و سيما اکتفا نميکنند .بلکه اخبار و اطلاعات را از چند رسانه ديگر هم دنبال ميکنند. گمان من اين است که اين رسانه از ملي بودن خيلي بهرمند نيست ».
وي در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر اينکه آيا صداوسيما را بايد يک سد جدي در برابر مطالبات مردمي دانست؟ گفت:«حداقل اين است که ميتواند بازدارندگي داشته باشد، ترديد افکني و مانع تراشي کند و افکار عمومي را نسبت به پارهاي از اتفاقات دچار شک و ترديد کند . ضمن اينکه اين رسانه در مواردي چون ۱۸ تير ، اتفاقات سال ۹۶، خرداد ۸۸ و حتي در انعکاس مذاکرات هستهاي که يک اتفاق ملي بود هم در برابر مطالبات مردم ايستاد و بيشتر منعکس کننده آرا و نظرات مخالفان و منتقدان برجام بود».
جوادي حصار در عين حال تاکيد کرد که « ميتوان بر رويکرد اين رسانه تاثير گذاشت. به عنوان نمونه وقتي صدا و سيما ديد که در بعد جذب مخاطب از رسانههاي برون مرزي عقب مانده است مقداري در شيوه خبررساني و انعکاس مطالب و حتي نوع استفاده از کارشناسان و مجريان تجديدنظر کرد. اين به معني آن نيست که مسير خود را عوض کرده باشد اما سعي کرد خود را به روز کندکند تا همان اهداف قبلي را با شيوههاي جذابتري دنبال کند. از همين رو هر بار افرادي آمدند که مطالبات مردم را بيشتر موردتوجه قرار دادند، حذف شدند. از فردسيپور بگيريد تا رشيدپور و .... . در واقع هربار اراده حاکم بر صدا و سيما با اراده مردم در تعارض قرار بگيرد قطعا صداوسيما جانب اراده حاکم را خواهد گرفت».
بازار