فارس/ عضو فراکسيون اميد مجلس توضيحاتي درباره سخنان خود در دانشگاه شهيد بهشتي ارائه کرد و تاکيد کرد: بهتر بود من به دانشجو نميگفتم «قرص بارداري دارم».
علي مطهري نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در جلسه پرسش و پاسخ دانشجويان که به همت بسيج دانشجويي دانشکده الهيات دانشگاه تهران برگزار شد در پاسخ به اين مطلب يکي از دانشجوها مبني بر اينکه ادبيات شما در شأن نماينده مجلس و فرزند شهيد مطهري نيست گفت: در نقل اين اتفاقات به رسانه ها اعتماد نکنيد. آنچه در رسانه مطرح مي شود معمولاً غير از آن چيزي است که اتفاق افتاده است.
مطهري درباره توهيني که به برخي از نمايندگان مجلس توسط وي شد، ادامه داد: اتفاقي که در رابطه با آقاي کوچک زاده در مجلس هشتم رخ داد موضوع اين طور بود که يک طرح دوفوريتي ظاهراً برخي از دوستان در رابطه با دانشگاه آزاد مطرح کرده بودند و آقاي حسينيان درباره ضرورت اين طرح توضيح مي داد و مي گفت براي اين که وحدت اصولگرايان حفظ بشود ما اين طرح را آورديم.
* تشريح ماجراي درگيري مطهري و کوچکزاده
وي گفت: بنده در مخالفت با اين طرح صحبت کردم و گفتم ضرورتي ندارد و نيازي نيست، و تفرقهاي ميان اصولگرايان نيست اگر هم باشد عاملان خود شما هستيد. در ميان صحبت هاي من آقاي کوچک زاده سر و صدا ميکرد بنده گفتم از آقاي «کوچک اف» تقاضا مي کنم سر و صدا نکند، ما در يک دورهاي با آقاي کوچک زاده همکلاس بوديم و اسم ايشان آنجا کوچک اف بود و من طبق عادتي که داشتم وي را اينگونه صدا زدم، اينجا آقاي کوچک زاده عصباني شد و جاسوزني را يا خودش يا شخص ديگري پرتاب کرد و سوزن ها پخش شد.
اين نماينده مجلس افزود: من در همان جاي خودم نشسته بودم و داشتم صحبت ميکردم که آقاي کوچک زاده طوري که مي خواهد يقه بنده را بگيرد به سمت بنده آمد و من عقب رفتم و گفتم بنشين!، بتمرگ، پفيوز، وليکن در مجلس کسي اين را نشنيد حتي بغل دستي من هم نشنيد. اين صدا از راديو خيلي آرام شنيده شد ولي بعد از ظهر خبرگزاري فارس و سايت رجانيوز طوري مطرح کردند که انگار من پشت تريبون اصلي مجلس اين کلمه را فرياد زدم.
مطهري تاکيد کرد: بعد از آن من رفتم و کتاب لغت را نگاه کردم و ديدم پفيوز در لغت نامه دهخدا معناي مختلفي دارد مانند سست و تنبل و يکي از معاني هم بي غيرت است و بعد گفتم منظور من همان سست و تنبل بود. آنجا هم روبوسي کرديم و مسئله تمام شد ولي ببينيد تا اينجا چندين بار اين موضوع را گفتند شايد ۵۰ بار بيشتر شده که خبرگزاري فارس و تسنيم و ديگران اين اين مسئله را مطرح کردند.
وي تصريح کرد: اين رفتار را با رفتاري که اينها در مورد آقاي رحيم پور ازغدي داشتند و کلماتي که وي در شوراي عالي انقلاب فرهنگي در مقابل رئيس جمهور به کار برده مقايسه کنيد. به قولي هم ايشان همين کلمه پفيوز را گفته ولي اين رسانهها در اينجا سکوت مي کنند. چرا يک جايي که شما مخالف طرف هستيد موضوع را بزرگ مي کنيد و بارها و بارها مي گوييد ولي آن جايي که طرفدار يکي هستيد تکذيب مي کنيد، اين غلط است.
* توضيح درباره حواشي ايجاد شده در سخنراني مطهري در دانشگاه بهشتي
اين نماينده مجلس درباره حواشي ايجاد شده در سخنرانياش در دانشگاه شهيد بهشتي هم گفت: بسيج دانشجويي براي برنامه اي به مناسبت ۱۳ آبان از بنده دعوت کرد و بنده حدود يک ساعت صحبت کردم. اين دوستان از قبل برنامهريزي کرده بودند و هنگامي که مي خواستند سوال کنند به بنده و ديگران حمله مي کردند و ما هم پاسخ ميداديم. ولي آنها ميان حرف بنده ميپريدند و مي خواستند صحبتهاي من را قطع کنند و ما هم تحمل مي کرديم.
وي افزود: اينجا يکي از آقايان بود که خيلي سر و صدا مي کرد و از انتهاي سالن فرياد ميزد و در يک جايي هم گفت آقاي مطهري شما بايد قرص ضد فراموشي بخوريد، بنده هم به عنوان مزاح گفتم من انواع و اقسام قرص ها را دارم قرص ضد بارداري هم براي شما دارم.
مطهري اضافه کرد: مخاطب بنده پسر بود، دانشجوها هم خنديدند و کسي هم خيلي بد تلقي نکرد بعد از برنامه به ما گفتند ويديويي پخش شده که شما داريد به يک دانشجوي دختر مي گوييد براي تو قرص ضد بارداري دارم. صداي دانشجويي که مخاطب من در آن برنامه بود مقداري زير و دخترانه بود و خبرگزاري دانشجو و فارس هردو خيلي گسترده اين کليپ را منتشر کردند.
وي در پاسخ به يکي از دانشجويان که گفت « آقاي مطهري شما اين مطلب را بيان کرده ايد و اصل حرف بيان شده نامناسب است»، اظهار داشت: خيلي فرق ميکند که اين جمله به دانشجوي پسر گفته شده باشد يا دانشجوي دختر. البته خود اين رسانهها هم ميدانستند چون خبرنگار خودشان اين را منتشر کرده ولي چون صدا دخترانه بود به ذهنشان رسيد که بگويند دختر بوده است.
*بهتر بود من آن کلمه را خطاب به دانشجو به کار نمي بردم
اين نماينده مجلس تاکيد کرد: اين رسانهها وقتي ديدند که خود بسيج دانشجويي گفت که دانشجو پسر بوده کلمه دختر را برداشتند البته بهتر بود من اين کلمه را به کار نمي بردم اما در مقابل کسي که از ابتداي جلسه ميخواست جلسه را به هم بزند اين حرف را زدم که سر جايش بنشيند ولي بهتر بود نمي گفتم. البته کار کساني که به آن صورت منتشر کردند به مراتب بدتر و زشت تر بود.
نماينده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد: اگر آن رسانه ها اين ويديو را منتشر نمي کردند اين مسئله اصلاً جايي منتشر نمي شد البته بهتر بود بنده اين کلمه را به کار نميبردم.
مطهري درباره مسائل ديگري که از جانب وي مطرح شده و مورد انتقاد قرار گرفته است، افزود: هيچ کدام از حرفهايي که بنده زدم در اثر عصبانيت نبوده است. آنجايي که بنده به يک نفر گفتم احمق، ماجرا اين بود که در گلپايگان سخنراني داشتم و چون روز عيد غدير بود درباره مسائل امامت و غدير صحبت کردم يک ربع هم درباره مسائل روز صحبت کردم، به چند سوال هم پاسخ دادم.
وي اضافه کرد: در انتهاي مراسم آقايي گفت که چرا درباره غدير صحبت مي کنيد وقتي مردم اين همه مشکلات دارند. من هم گفتم روز عيد غدير است و بايد درباره غدير صحبت کنيم. ماجرا برنامه ريزي شده بود و اين آقا مدام داد مي زد و ميگفت پرايد شده ۴۰ ميليون تومان و شما درباره غدير صحبت مي کنيد. اينجا به وي گفتم خيلي احمق هستي و اگر دوباره هم چنين اتفاقي رخ دهد اين حرفي را خواهم زد. احمق هم يعني نادان و فحش نيست.
*در ماجراي کف گرگي شاهد ناجوانمردي رسانه ها بوديم
مطهري در ادامه گفت: در ماجراي کف گرگي هم باز شاهد ناجوانمردي رسانه ها بوديم که اين را تکرار ميکنند. اين موضوع در زمان مجلس نهم پيش آمد که گفتم اگر نهم دي بخواهد باعث تفرقه ميان مردم شود يوم الله نيست و يوم الشيطان است. بعد برخي رسانهها گفتند مطهري گفته ۹ دي روز شيطان است.
وي افزود: همان جا هم وارد مسئله حصر خانگي شدم و گفتم اين خلاف قانون است و بايد به آن پايان داده شود. آقاي ابوترابي وسط نطق بنده با اينکه رسم نبود شروع کرد به حرف زدن و نمايندگان هم تحريک شدند و شعار «مرگ بر فتنهگر» دادند و جلوي تريبون آمدند. دو تا سه نفر هم مي خواستند بنده را از پشت تريبون پايين بکشند، آنها ميخواستند خودشيريني کنند که در پرونده شان ثبت شود. اينجا به يکي از کساني که به سمت من آمد با دست اشاره کردم که مثلاً اگر نزديک شود ميزنم! و بعد ديديم که برخي رسانهها نوشتند که مطهري کفگرگي زده است.
*شفافيت آرا فعلاً در کشور ما مفيد نيست و مضر است
اين نماينده مجلس درباره اين سوال که چرا با شفافيت آراي نمايندگان مخالفت کرديد، اظهار داشت: روشي که شما داريد روش خوبي است، يعني به جاي اينکه به رسانهها اعتماد کنيد از خود طرف سوال کنيد که داستان چيست. بحث شفافيت آرا هم موضوعي است که فعلاً در کشور ما مفيد نيست و مضر است.
وي گفت: الان در مسائل مهمي وقتي نماينده مخالفت يا موافقت ميکند و آراي وي مشخص مي شود بلافاصله از جاهايي مورد فشار قرار ميگيرد. مثلاً درباره لوايح اف اي تي اف رهبري صحبتي داشتند که پيوستن به اين لوايح را خيلي مفيد نمي دانستند و از فحواي صحبت هاي ايشان مخالفت با اين لوايح برداشت مي شد. ولي وقتي اين لوايح در مجلس مطرح شد ايشان پيغام دادند که بنده به صورت کلي صحبت کردم و درباره اين لوايح خود مجلس و دولت تصميم بگيرند.
مطهري تاکيد کرد: حال اگر کسي راي مخالف بدهد و اين راي هم مشخص شود در حوزه انتخابيه به وي حمله مي کنند و عليه او شعار ميدهند. گروه هايي هم وجود دارند که دست به اقدام عملي ميزنند پس طبيعتا نماينده مجبور مي شود در برخي موارد مهم راي واقعي خودش را اعمال نکند و اين به ضرر کشور است.
وي گفت: تا اين فضا وجود دارد شفافيت آرا به مصلحت نيست شايد مانند بنده کساني باشند که با شفافيت آرا خيلي مسئله نداشته باشد چون ما حرف خودمان را ميزنيم ولي نمايندگان شهرستان وقتي چند جا مورد حمله قرار بگيرند نظر واقعي خودشان را ابراز نمي کنند.
اين نماينده مجلس وي در پاسخ به اين سوال که بايد راي نمايندگان مشخص شود تا مردم بدانند که چه کساني مثلا برجام را که هيچ دستاوردي نداشته، براي مردم آورده اند، گفت: برجام را که خود رهبري آوردند، گفتند برويد مذاکره کنيد و با دستور خود ايشان مذاکره انجام شد.
*برجام مفيد بود
وي در پاسخ به سوال يکي از دانشجويان که گفت «رهبري 9 شرط براي برجام گذاشتند ولي به آن عمل نشد و کسي هم توجهي نکرد، با اين حال چرا ميگوييد برجام با نظر رهبري بود» گفت: امضاي برجام و شروع مذاکره با نظر و دستور ايشان بود. بعد از اينکه اوباما قول داد حق غنيسازي ما را به رسميت بشناسد، ايشان ( رهبر انقلاب) دستور مذاکره را دادند. البته برجام مفيد بود.
مطهري درباره سوالي پيرامون افزايش قيمت بنزين تاکيد کرد: يکي دو سالي هست که اين مسئله به عنوان يک امر ضروري در کشور مطرح شده است؛ مجلس اين اختيار را به دولت داده بود دولت هم انجام مي داد با اين که ضرورت کار را مي دانست هر دفعه بهانهاي مي آورد و از اين اقدام سرباز مي زد. مجلس هم چند بار خيز برداشت ولي هيچ پيشنهاد راي نياورد و دولت و مجلس توپ را در زمين هم مي انداختند و زير بار نمي رفتند؛ اينجا رهبري وارد شدند و فشار آوردند که چرا هيچ کاري نمي کنيد به دولت چند بار گفته بودند مسئله بنزين چه شد و چرا اقدامي نمي کنيد با اين که دولت و مجلس مخالف بودند ولي اين کار را انجام دادند.
*اکنون استيضاح رئيس جمهور به صلاح نيست
اين نماينده مجلس وي تصريح کرد: در اين که بسيار بد عمل شد ترديدي نيست. اقدام عجيب و بسيار تندي داشتند و مردم را اصلا توجيه نکردند. اينکه به صورت ناگهاني اين کار را انجام دادند بي احترامي به مردم بود براي همين ما به دنبال استيضاح وزير کشور هستيم؛ حتي اگر در شرايط عادي بوديم در حد استيضاح رئيس جمهور هم پيش مي رفت خسارتي که بعد از اين اتفاق وارد شد قابل گذشت نيست ولي اکنون استيضاح رئيس جمهور به صلاح نيست.
*لاريجاني اشتباه کرد که گفت مجلس از سهميهبندي بنزين خبر داشته است
مطهري تاکيد کرد: مجلس از جزئيات و زمان اجراي طرح سهميه بندي خبر نداشت. اصلا بعد از اين جريان نمايندگان مي خواستند تصميم را برگرداند ولي بعد که پيام رهبري آمد اين کار انجام نشد؛ آقاي لاريجاني هم اشتباه کرد که گفت مجلس خبر داشته است. درباره مسئله بنزين آقاي روحاني هم چون ميخواست بگويد مخالف بودم و به من تحميل شد گفت که من از زمان اجرا خبر نداشتم وقتي هم دولت اسرار رهبري را ديد طرح را آورد. البته من نميگويم رهبري از جزئيات طرح خبر داشته يا نه.
اين نماينده مجلس رابطه با اين سوال که چرا شما در يکي از برنامه هاي تلويزيوني گفته بودين که آقاي آخوندي متخصص است درحالي که وي آسيب هاي زيادي را به بحث مسکن و راه زده، گفت: آقاي آخوندي نظراتي را در رابطه با مسکن دارد که باعث شد اين را بگويم. ما اکنون در تهران مسکن خالي بسياري داريم که اگر پر شود احتياج به ساخت مسکن جديد نيست؛ آقاي آخوندي در کار خود متخصص است. البته در حادثه قطار اينکه گفت خدا را شکر که بيمه بودند حرف بدي نيست و خيلي نبايد به اين حرف ها توجه کنيم.
وي در پاسخ به اين سوال که چرا دم از رفع حصر ميزنيد در حالي که الان مي بينيم يکي از سران فتنه در حصر بيانيه مي دهد و به نظام و رهبري حمله مي کند! و در برابر اين گستاخي چه دفاعي داريد گفت: درباره مسئله رفع حصر ما از نگاه قانوني اين مسئله را مطرح ميکنيم منظور ما اين است، کساني در حوادث ۸۸ نقش داشتند مثل آقايان موسوي و کروبي و در طرف مقابل آقاي احمدينژاد بايد از همان ابتدا محاکمه مي شدند و نهايتا پرونده بسته ميشد ولي برخي از آنها را به صورت غير قانوني حصر کردند که از زندان هم بدتر است.
*بيانيه اخير آقاي موسوي را نپسنديدم
مطهري گفت: وظيفه قوه قضاييه بود که تکليف را مشخص کند و بي جهت اين مسئله را به شوراي عالي امنيت ملي ارجاع داده است. البته بيانيه اخير آقاي موسوي را نپسنديدم مقايسه بين ولي فقيه و شاه مناسب نبود.
بازار