ايسنا/ فرمانده نيروي هوايي ارتش با اشاره به ساخت شبيهساز هواپيماي ايلوشين ۷۶ در کشور گفت: اين نويد را به ناوگان هوانوردي کشور اعم از نظامي و غيرنظامي مي دهم که امکان ساخت شبيهساز تمام هواپيماهاي فعال در کشور در نيروي هوايي ارتش وجود دارد.
مراسم رونمايي از شبيه ساز پرواز (سيمولاتور) هواپيماي ايليوشين ٧۶ نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران صبح امروز دوشنبه ١۶ تيرماه با حضور امير سرتيپ محمدحسين دادرس جانشين فرمانده کل ارتش جمهوري اسلامي ايران، امير سرتيپ عزيز نصيرزاده فرمانده نيروي هوايي ارتش و جمعي از فرماندهان ستاد کل نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران در محل ستاد نهاجا برگزار شد.
امير خلبان عزيز نصيرزاده فرمانده نيروي هوايي ارتش (نهاجا) در مراسم رونمايي از شبيه ساز هواپيماي ايلوشين ۷۶ که در سازمان جهاد خودکفايي اين نيرو برگزار شد، اظهار کرد: نيروي هوايي از تعداد زيادي از ناوگان هاي متعدد از بلوک شرق و غرب برخوردار است و شبيه ساز ۹۰ درصد آنها را در اختيار دارد که عمدتا به دست متخصصان نهاجا ساخته شده است.
وي با بيان اينکه آنچه که امروز اتفاق افتاده کار جديد در حوزه شبيه ساز است، افزود: با گام بزرگي که امروز برداشته شده است، اين نويد را به ناوگان هوانوردي کشور اعم از نظامي و غير نظامي ميدهم که امکان ساخت شبيهساز تمام هواپيماهاي فعال در کشور در نيروي هوايي ارتش وجود دارد.
امير نصيرزاده با اشاره به تاثير ساخت شبيه سازهاي پروازي در کاهش هزينههاي ارزي نيروهاي مسلح خاطر نشان کرد: در طول سال بخش زيادي از ارز کشور جهت فراگيري آموزش هاي لازم در شبيه سازي صرف ميشود اما با فراهم شدن امکان ساخت شبيه سازهاي پروازي، از خروج ارز از کشور جلوگيري شده است.
وي با تاکيد بر اينکه شبيه ساز يکي از عوامل مهم در ايمني پرواز و جلوگيري از حوادث است، اظهار کرد: در آينده هم بنا داريم تا شبيه ساز p3f را بسازيم و در حوزه بقيه شبيه سازها هم به مباحث تاکتيکي ورود کرده ايم.
امير دادرس: تجهيزات نظامي را براساس توانمندي دشمن ميسازيم
امير محمدحسين دادرس جانشين فرمانده کل ارتش جمهوري اسلامي ايران نيز در مراسم رونمايي از شبيه ساز هواپيماي ايليوشين اظهار داشت: تعهد و تخصص دو بال پرواز امروز نيروي هوايي ارتش است.
وي با اشاره به تلاش کارکنان نيروي هوايي ارتش براي ارتقاي توانمندي دفاعي کشور، گفت: زندگي خلبانان امروز نشان از تعهد و تديني دارد که ما در مشاغل ديگر کمتر آن را سراغ داريم.
جانشين فرمانده کل ارتش، نيروي هوايي را تخصص محور دانست و افزود: جنگهاي امروز بر محور تخصص و حرفهاي شدن است. سربازي که بر مرز دانش حرکت ميکند، سيلي محکمتري بر دشمن ميزند، ميتواند دشمن را بشناسد و بر توانمنديهاي دشمن سيطره پيدا کند و از اين طريق بر توان بازدارندگي بيفزايد.
امير دادرس عنوان کرد: ما امروز در نيروي هوايي تخصص و تعهد را به طور توامان باهم ميبينيم و ميتوانيم اين نيرو را تخصص محور بدانيم؛ چراکه نهاجا مطابق با جنگ هاي روز پيش مي رود و قادر به پاسخگويي به تهديدات است.
وي با بيان اينکه چيزهايي که ساختيم مکمل جنگندهها است، گفت: عرصه نظامي را بايد مجهز کرده و متناسب با تهديدات پيش رو توانمندي ايجاد کنيم.
امير دادرس ساخت شبيهساز هواپيما ايلوشين را بسيار کار بزرگي دانست و اضافه کرد: البته کارهاي بسيار بزرگي در نيروي هوايي انجام شده که ميتوان به ساخت موتور جت اشاره کرد که در جهان اسلام کسي نتوانست بسازد. همچنين هواپيماي صددرصد ايراني که اين پيشرفتها در مقابل تحريمها دشمنان فشار تحريم را کاهش ميدهد.
وي با اشاره به تحويلدهي هواپيما هاي بدون سرنشين در روزهاي آينده گفت: هواپيماي بدون سرنشين که در روزهاي آينده دريافت ميشود، ميتواند بر توان دفاع دفاعي کشور بيفزايد. اين پيشرفت ها در حالي به دست آمده که تحت شديدترين تحريمها هستيم. ما دشمن را به خوبي مي شناسيم و براساس توانمندي هاي او تجهيزات مورد نياز را توليد مي کنيم.
جانشين فرمانده کل ارتش بابيان اينکه تمامي هواپيماهاي بدون سرنشين ارتش بومي است، خاطرنشان کرد: اين هواپيما بدون سرنشين مکمل ناوگان هوايي کشور است و مي تواند بر بازدارندگي کشور بيافزايد.
بازار