خبرسازی به سبک آمریکایی درباره دستگیری «جمشید شارمهد»

فارس/ خبرگزاري آمريکايي آسوشيتدپرس، امروز با انتشار گزارشي درباره دستگيري «جمشيد شارمهد» سرکرده گروهک تروريستي تندر وابسته به انجمن پادشاهي ايران، اقدام به خبرسازي و عمليات رواني عليه اذهان عمومي کرد.
در اين گزارش به نقل از خانواده شارمهد ادعا شده که شارمهد در حالي که در دبي اقامت داشته، توسط ايران ربوده شده است.
آسوشيتدپرس در اين گزارش هدفمند که به نظر ميرسد از سوي سازمان مرکزي جاسوسي آمريکا (سيا) در اختيار اين خبرگزاري قرار گرفته مدعي شده که شارمهد، روز چهارشنبه 8 مردادماه، از امارات متحده عربي به البريمي عُمان منتقل شده و فرداي آن روز از البريمي به صُحار انتقال يافته و از آنجا با توقف ارسال سيگنال جيپياس گوشي تلفن همراهش، به ايران آورده شده است.
«شايان شارمهد» پسر اين تروريست مورد حمايت آمريکا نيز در اين گفتوگو گفته: «تصور کنيد که يک روز که مشغول تماشاي تلويزيون هستيد، پدر خودتان را ميبينيد! شما نميتوانيد يک نفر را در يک کشور سوم همراه خود ببريد و او را به کشور خود منتقل کنيد!» اين اظهارات در حالي بيان ميشود که جمهوري اسلامي ايران توانسته است، شارمهد را دستگير کند.خانواده اين تروريست در گفتوگو با اين خبرگزاري آمريکايي ادعا کردهاند که شارمهد، تنها، سخنگوي اين گروه بوده و هيچ ارتباطي با حملات تروريستي عليه ايرانيان نداشته است. اين در حالي است که نامبرده بارها در شبکه تلويزيوني خود و ديگرشبکههاي ماهوارهاي ضدانقلاب، به نقش خود در هدايت عملياتهاي تروريستي عليه مردم ايران اذعان کرده بود.
پسر شارمهد به خبرنگار آسوشيتدپرس گفته که پدرش قصد داشته براي يک معامله تجاري براي شرکت نرمافزاري خود، از دبي به هند سفر کند اما آخرين بار، روز چهارشنبه (۲۸ جولاي) آخرين پيام را از او دريافت کردهاند و وي پس از آن، ديگر به تماسها و پيامهايشان هيچ پاسخي نداده است.
جالب اينجاست که در همين گزارش، تناقضي واضح به چشم ميخورد. آسوشيتدپرس از سويي مدعي شده که آخرين سيگنال دريافتي از تلفن همراه شارمهد از منطقه صحار در عمان دريافت شده اما در بخش ديگري از همين گزارش تأکيد کرده که تحليل آخرين دادههاي تلفن همراه شارمهد نشان ميدهد که وي آخرين بار در فرودگاه بينالمللي دبي از تلفن خود براي ارسال پيام استفاده کرده است. از اين جالبتر اينکه اين گزارش به نقل از يک کارمند پذيرش هتل، مدعي شده که اين هتل که از آن نامي برده نشده، روز پنجشنبه هفته گذشته، شارمهد را پذيرش کرده است.
اين گزارش همچنين ادعا کرده که بر اساس رديابي دادههاي گوشي تلفن همراه شارمهد، وي در روز چهارشنبه هفته گذشته، از دبي به شهر العين در مرز عمان منتقل شده و آخرين بار، گوشي او در نزديکي يک مدرسه اسلامي در شهر مرزي البريمي قرار داشته است.
آسوشيتدپرس همچنين با اذعان به سيطره چتر اطلاعاتي و امنيتي جمهوري اسلامي ايران در خارج از کشور، تصريح کرده که مقامات غربي بر اين باورند که ايران، در دبي، عمليات اطلاعاتي انجام ميدهد و صدها هزار ايراني را که در اين شهر زندگي ميکنند زير نظر دارد.
آسوشيتدپرس با اشاره به اينکه «آمريکا در دبي بيش از 5 هزار نيروي نظامي دارد که پرتعدادترين پايگاه دريايي آمريکا در خارج از اين کشور به شمار ميآيد» افزوده است: وزارت امور خارجه آمريکا همچنين دفتر منطقهاي امور ايران را در دبي اداره ميکند که در آن ديپلماتها، گزارشهاي رسانههاي ايراني را زير نظر دارند و با ايرانيان ارتباط ميگيرند.
اين گزارش سپس با اذعان به تروريستبودن سازمان جاسوسي رژيم صهيونيستي (موساد)، تصريح کرده که محمود المبحوح (از فرماندهان ارشد گردانهاي شهيد عزالدين القسام، شاخه نظامي جنبش مقاومت اسلامي فلسطين حماس-) که روز سهشنبه 29 ديماه سال 1388 در هتل روتانا در دبي کشته شد، توسط موساد ترور شده است.
اين گزارش ميافزايد که پليس و مقامات دبي و همچنين مقامات فدرال در ابوظبي و سفارت عمان در واشنگتن، به پرسشهاي خبرنگار آسوشيتدپرس پاسخي ندادهاند.
بر اساس اين گزارش، وزارت امور خارجه آلمان اعلام کرده که سفارت اين کشور در تهران، از مقامات ايراني خواسته تا به شارمهد دسترسي کنسولي داشته باشند تا بفهمند وي چطور دستگير شده اما به آنها اجازه دسترسي داده نميشود چرا که ايران طبق قوانين خود، افراد داراي تابعيت دوگانه را صرفاً شهروند ايراني به شمار ميآورد.
رسانههاي وابسته به دولت آمريکا از جمله آسوشيتدپرس، در حالي از دستگيري سرکرده يک گروهک تروريستي به خشم آمدهاند که خبر ترور فرمانده بينالمللي مبارزه با تروريسم، سردار سپهبد شهيد قاسم سليماني را بطور ويژه پوشش داده و تلاش کردند از وي، يک شخصيت تروريست در اذهان عمومي ترسيم کنند.