پیشنهاد یک اصولگرا درباره دولت آینده

نامه نيوز/ حسين کنعانيمقدم گفت: نظر من اين است که دولت آينده بايد ائتلافي باشد و از تمام نيروهاي موثر و شايسته در دولت استفاده شود و ديگر آن دولت صرفا محدود به اصولگرايان يا اصلاحطلبان نباشد. اينکه تصور کنيم کشور را تنها بخشي از نيروهاي سياسي ميتوانند مديريت کنند، راه به جايي نميبرد.
کمتر از يکسال به انتخابات رياستجمهوري باقي است و هنوز جبهه اصولگرايي هيچ فعاليت فعاليت انتخاباتي از خود بروز نداده است؛ اين درحالي است که در دوره قبل يعني انتخابات سال96 اصولگرايان مدتها پيش از انتخابات در قالب تشکل جمنا به فعاليت ميپرداختند. علاوه بر اين تا اينجاي کار حتي نام نامزدهاي احتمالي رياستجمهوري هم به گوش نميرسد.
حسين کنعانيمقدم، فعال سياسي اصولگرا درباره اين موضوع به «نامهنيوز» گفت: «انتخابات زودرس ممکن در مقاطعي محاسن و در مقاطعي معايب داشته باشد. به نظر ميرسد که اکنون معايبش بر محاسنش غلبه دارد. اکنون مهمترين دغدغه افزايش مشارکت مردم در انتخابات است. اصولگرايان هم به دليل در اختيارداشتن دو قوه مقننه و قضائيه نگراني چنداني از انتخابات رياستجمهوري ندارند و فعلا نيازي نميبينند که ورودشان به انتخابات1400 را رسما اعلام کنند».
او ادامه داد: «اينکه برخي از حالا تصور کنند که رقيب يعني اصلاحطلبان حذف شده است و هيچ شانسي در انتخابات ندارد، بسيار خوشبينانه است. اگر چنين نگاهي به جامعه القاء شود، عملا مشارکت عمومي پايين ميآيد. ما اصولگرايان ضمن آنکه بايد در درون جبهه اصولگرايي دست به تحول عظيم بزنيم بايد در پي مشارکت حداکثري مردم هم باشيم. شايد مشارکت حداقلي به صورت کوتاهمدت به نفع اصولگرايان تمام شود اما هميشه يک اصل ثابت بوده که مشارکت بالا منفع کلي نظام و کشور را تأمين ميکند».
اين فعال سياسي در پاسخ به اين پرسش که اصولگرايان ميخواهند با سازوکار تشکيلاتي جديدي وارد انتخابات رياستجمهوري شوند يا آنکه با همان سازوکار شاجا به ميدان ميآيند، تصريح کرد: «به نظر ميرسد که با سازوکار جديدي فعاليت خود را آغاز کنند که شايد شاجا و پيشتر جمنا هم در آن اذغام شود».
او درباره دولت آينده هم خاطرنشان کرد: «نظر من اين است که دولت آينده بايد ائتلافي باشد و از تمام نيروهاي موثر و شايسته در دولت استفاده شود و ديگر آن دولت صرفا محدود به اصولگرايان يا اصلاحطلبان نباشد. اينکه تصور کنيم کشور را تنها بخشي از نيروهاي سياسي ميتوانند مديريت کنند، راه به جايي نميبرد».
او در پاسخ به پرسشي ديگر مبني بر اينکه آيا با تجربه دولت روحاني که نام ائتلاف با آن گره خورده است، مردم پذيراي دولت ائتلافي هستند يا خير، گفت: «آقاي روحاني نتيجه ائتلاف کارگزاران با اصلاحطلبان بود و ائتلاف آنها ارتباطي به يک ائتلاف فراگير ميان همه نيروهاي سياسي ندارد. مقصود آن است که هر دولتي روي کار ميآيد از تمام توان نيروها استفاده کند و خود را محدود به يک جناح يا حتي يک حزب سياسي نکند».
کنعاني مقدم در پايان درباره شانس اصولگرايان در انتخابات رياستجمهوري سال آينده هم تصريح کرد: «شانس اصولگرايان بستگي به عملکرد آنها در مجلس دارد. اگر تا سال آينده عملکرد خوبي از مجلس مشاهده شود، اقبال مردم به سمت اصولگرايان خواهد بود، در غير اين صورت ممکن است نتيجه چيزي خلاف انتظار رقم بخورد».