انتقادات تُند مشاور لاریجانی از احمدینژاد

نامه نيوز/ حقيقتپور گفت: شما امروز کدام آدم عاقلي را در کشور پيدا ميکنيد که ترامپ را صالح ببيند و فکر کند ميشود با او مذاکره کرد؟! رهبري هم گفتند که مذاکره نميکنيم، اما احمدينژاد ميگويد او عمل گرا است و ميتوان با او مذاکره کرد!».
حرف و حديثها درباره ورود يا عدم ورود محمود احمدينژاد به انتخابات ۱۴۰۰ بسياري است. اجماع نظر سياسيون، اما روي اين نکته است که او به فرض تمايل و ورود به عرصه کانديداتوري نيز تاييد صلاحيت نشده و شانش دوبارهاي براي مديريت کشور نخواهد يافت. مساله، اما آنجايي قابل تامل ميشود که توجه کنيم همين سياسيون روي يک مبحث ديگر هم اجماع نظر دارند و آن چيزي نيست غير از هواخواه داشتن احمدينژاد در سطح جامعه. درست يا غلط، از سر رفتارهاي پوپوليستي يا خدمت؛ هرچه که باشد برخي مي گويند احمدي نژاد صاحب بدنه راي است که ميتواند سرنوشت انتخابات پيش رو را تغيير دهد. بر همين است بايد پرسيد که کدام طيف و کدام کانديداي اصولگرا امکان بهرهگيري از اين پتانسيل و ظرفيت اجتماعي را دارد؟
منصور حقيقتپور، مشاور رئيس پيشين مجلس در گفتوگويي با «نامهنيوز» با تاکيد بر اينکه «بدنه اجتماعي عاشق احمدي نژاد نيست» گفت: «بدنه اجتماعي تشنه عدالت است. براي همين هم مقام معظم رهبري در بازگشايي مجلس يازدهم گفتند که در اين زمينه ناموفق بوديم و بايد کاستيها رفع کنيم. هنر احمدي نژاد اين است که روي موج عدالتخواهي و نياز اجتماعي مردم خوب سوار ميشود و فضا را مديريت ميکند».
اين نماينده پيشين مجلس افزود: «اقدامات احمدينژاد پوپوليستي است. مثلا همين هدفمندي يارانهها. شما ببينيد که پرداخت ۴۵ هزار تومان به هشتاد ميليوني ايراني در داخل و خارج از کشور مگر عدالت است؟ اين عين بيعدالتي است. شايد برخي به دويست، سيصد هزار تومان احتياج داشته باشند و برخي هم به قدري پول دارند که بايد از خرخره آنان پول را درآورد. هنر احمدي نژاد در اين بود که يک سري از هنجارهاي اجتماعي را زير پا گذاشت و روي موج سوار شد.»
وي ادامه داد: «شما امروز کدام آدم عاقلي را در کشور پيدا ميکنيد که ترامپ را صالح ببيند و فکر کند ميشود با او مذاکره کرد؟! رهبري هم گفتند که مذاکره نميکنيم، اما احمدينژاد ميگويد او عمل گرا است و ميتوان با او مذاکره کرد!».
حقيقتپور گفت: «به نظر من طيفي از کانديداها که برنامههايي براي مهندسي عدالت داشته باشند و اين براي مردم ملموس باشد، شانس استفاده از بدنه اجتماعي احمدينژاد را دارند. ضمن اينکه بايد افرادي با سابقه رفتار سالم باشند، چون با دستمال کثيف نميتوان شيشه را تميز کرد. کسي بايد بيايد که آيينه شهيد رجايي باشد نه کسي که در برج نشسته باشد؛ لذا افراد صادق، راستگو، عامل به عدالت و طرفدار طبقه مظلوم باشعارهاي درست و حسابي ميتوانند طبقه اجتماعي که منتسب به احمدي نژاد است، را بگيرد.»
وي در پاسخ به اينکه آيا پرويز فتاح يا سعيد جليلي ميتوانند در اين گروه قرار داشته باشند؟ گفت: «من معتقدم که براي قضاوت در اين باره بايد کمي جلو رفت. البته آقاي فتاح آدم ساده زيستي است و شايد به دل محرومين و مستضعفين بنشيند. حالا بايد ديد که آيا قدرت پياده کردن عدالت را هم دارد؟ آيا مقابل گردن کلفتها ميايستد؟ آيا برنامههاي جدي دارد؟ هر کسي به عنوان کانديداي رياست جمهوري جلو بيايد بايد برنامه ارائه کند؟ بايد بگويد با امثال اسدبيگي که هفت تپه را گرفته چه کار ميکند. بايد برنامه اجرايي منطق به عمل گرايي ارائه کند. مردم نيز نبايد فريب شعارها پوپوليستي را بخورند».
اين فعال سياسي اصولگرا با اشاره به اينکه «شايد فتاح جلوهاز جلوههاي شهيد رجايي را داشته باشد» گفت: «ولي رئيس جمهور بايد متفکر هم باشد، بايد ايده هم داشته باشد، بايد بتواند نخبتان و اليت جامعه را هم بهکار بگيرد.»
وي درباره سعيد جليلي نيز گفت: «فعلا قضاوتي نميکنم. جليلي براي ما يک هندوانه در بسته است. نميدانيم که شيرين است يا سفيد. فقط اين را ميدانيم که رياست جمهوري جاي بريدن برنده هندوانه سربسته نيست».